#duizendmaaldank

Geste ‘Duizendmaal Dank’ levert duizenden aanmeldingen op

De geste vanuit het hart die EuroParcs heeft gedaan om in coronatijd wat te doen voor ‘onze’ zorgverleners heeft een zeer grote respons gehad. Vele duizenden familieleden, vrienden en kennissen van zorgmedewerkers hebben iemand uit de zorg aangemeld voor de gratis vakantie die EuroParcs voor duizend zorgverleners gaat verzorgen. ,,We praten over ruim 3700 aanmeldingen”, vertelt Marga Hermsen namens EuroParcs. Komende week wordt duidelijk welke duizend personen van deze bijna vierduizend zorgverleners op vakantie mag.

De winnaars kunnen dit najaar of volgend voorjaar, wanneer de rust hopelijk is teruggekeerd, genieten van een vakantie op één van de vakantieparken in Nederland EuroParcs of op het Belgische resort EuroParcs Resort Zilverstrand  

,,Laten we voorop stellen dat de reacties die we hebben ontvangen hartverwarmend zijn”, aldus Hermsen en Joeri van Duuren, Marketing Manager bij EuroParcs. ,,In de eerste plaats het aantal reacties maar aansluitend ook de argumentaties waarom een zorgverlener die gratis vakantie zou moeten krijgen.”

De gelukkigen die een vakantie winnen krijgen persoonlijk bericht. In verband met de privacywetgeving worden ze niet op de website gepubliceerd. #duizendmaaldank namens EuroParcs.

Veilig betalen met: