Terug
10 maart 2024

De mooiste glamping verblijven

glamping poort van maastricht sunset

De mooiste glamping accommodaties en hun omgeving

Bij EuroParcs kun je kiezen uit verschillende soorten glamping tenten om je vakantie extra bijzonder te maken. Maar welke glamping accommodatie moet je kiezen? Wat zijn de verschillen en welk vakantiepark past het beste bij jouw vakantiewensen?

Dit blogartikel geeft je inzicht in de soorten glamping die we aanbieden. Je komt te weten wat glampingaccommodaties verschillend maakt, wat de voordelen zijn, in welk vakantiepark ze liggen en wat je er kunt beleven.

  1. Silver Lodge op EuroParcs Zilverstrand

  2. Lodge de Montagne op EuroParcs Gulperberg

  3. Glamping tent luxury op EuroParcs Zuiderzee

  4. Safaritent op EuroParcs Molengroet

Silver Lodge bij EuroParcs Zilverstrand

Door hun faciliteiten zijn ze zeer geschikt voor families en groepen vrienden die graag dicht bij de natuur zijn, maar ook het comfort en de luxe van een vakantiehuis willen.

Je kunt deze rustieke en zeer gezellige glampingaccommodatie huren bij EuroParcs Zilverstrand in de Belgische provincie Antwerpen. De inrichting hier is zeer comfortabel en biedt veel ruimte. Er zijn twee slaapkamers, een slaapzolder die perfect is voor kinderen en een ruime woonkamer.

EuroParcs Zilverstrand heeft veel te bieden voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt met je kinderen spelen bij het prachtige zwemmeer in het midden van het vakantiepark, relaxen op het strand en rondzwemmen in het water. Je kunt ook stand-up paddle boards huren en de omgeving van het park verkennen of gaan vissen bij de visvijver.

Op een paar minuten rijden van het vakantiepark ligt het unieke Zilvermeer, ideaal om te zeilen, surfen, varen en duiken. Of bezoek het attractiepark Bobbejaanland, dat ook op slechts 30 minuten rijden ligt.

EuroParcs Zilverstrand Silver Lodge 6 OutsideEuroParcs Zilverstrand Silver Lodge 6 interior

Lodge de Montagne bij EuroParcs Gulperberg

De Lodge Montagne heeft een minimalistisch ontwerp en creëert een heerlijk rustgevende sfeer die perfect is voor een vakantie in de natuur. Het algehele ontwerp is zeer open en modern, zodat natuurliefhebbers hier aan hun trekken komen.

De Lodge de Montagne 4 is gelegen bij EuroParcs Gulperberg in Limburg en is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een slaapkamer en een slaapzolder op de tweede verdieping, die direct in verbinding staat met het balkon. Het balkon is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de omgeving.

EuroParcs Gulperberg is een van onze kleinere en rustigere vakantieparken. Hier vind je een speeltuin en kinderanimatie tijdens de schoolvakanties. Er is een mooi gelegen buitenzwembad en je kunt direct op het vakantiepark verschillende fietsen huren.

Of wil je de omgeving verkennen? Het zwemparadijs Mosaqua ligt op slechts een paar minuten rijden en biedt glijbanen en zwemplezier voor het hele gezin. De geweldige mountainbikeroutes in de omgeving zijn ook vrij ongebruikelijk voor Nederland.

Gulperberg Lodge de Montagne 4 Exterior Gulperberg Lodge de Montagne 4 Living interior

Ontvang de beste reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen, de leukste reisinspiratie en beste aanbevelingen voor onze vakantieparken.

Glamping tent luxury bij EuroParcs Zuiderzee

Als je 's nachts graag naar de golven luistert en je vrije tijd het liefst in en aan het water doorbrengt, dan is glamping aan het meer echt iets voor jou. EuroParcs biedt een glampingaccommodatie op een absolute toplocatie: direct aan het water.

Glamping tent Luxe 6 lijkt qua ontwerp erg op de Lodge de Montagne, maar is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft twee slaapkamers op de benedenverdieping en een slaapzolder op de bovenverdieping.

De glamping accommodaties liggen in EuroParcs Zuiderzee aan het strand, met direct uitzicht op het Veluwemeer en hebben daardoor een bijzonder mooie ligging. De glamping tenten zijn geschikt voor families en grotere groepen die prijs stellen op een breed scala aan vermaak en houden van een vakantie direct aan het water.

Het vakantiepark is een van onze populairste en grootste vakantieparken en heeft veel te bieden. Van een watersportcentrum en bootverhuur tot een bowlingbaan, overdekt zwembad en minigolf, er is voor elk wat wils.

Als je de omringende natuur wilt verkennen, kun je een bezoek brengen aan Nationaal Park Nieuw Land. Wie liever wat meer actie wil, kan een bezoek brengen aan pretpark Walibi Holland, een ritje maken in de achtbaan en de vele attracties ontdekken.

Zuiderzee glamping tent luxury 6 exteriorZuiderzee glamping tent luxury 6 interior

Glamping tent Safaritent 6 op EuroParcs Molengroet

Natuurlijk kun je je glamping vakantie ook combineren met een vakantie aan de Noordzee. Breng heerlijke dagen door aan het strand en geniet van de natuur en de luxe van de vakantieparken in je glampingaccommodatie.

Bij de Safaritent 6 zegt de naam het al: hij is opgezet als een van de typische tenten die je op een klassieke safari verwacht. In tegenstelling tot de andere glampingaccommodaties die hier worden gepresenteerd, bevinden alle slaapgedeeltes zich op de benedenverdieping. Er zijn twee stapelbedden en een tweepersoonsbed.

De glamping tent heeft een zeer rustieke charme met een grote, uitnodigende veranda waar je het jezelf gemakkelijk kunt maken. Verschillende glampingaccommodaties delen een bubbelbad voor die extra luxe tijdens je vakantie.

EuroParcs Molengroet is een middelgroot park in Noord-Holland en ligt op slechts 20 minuten rijden van de Noordzeekust. Het heeft een buitenzwembad, een speeltuin, fietsverhuur en een dierenweide. Safaritent 6 is daarom het meest geschikt voor je vakantie als je van de rustieke stijl houdt, vakantie aan zee wilt en het liefst op een vakantiepark met minder drukte verblijft.

Als je graag steden verkent, is Amsterdam met de auto in ongeveer 50 minuten te bereiken, of je kunt naar de stad Enkhuizen aan het IJsselmeer rijden, dat op ongeveer 40 minuten afstand ligt.

Molengroet glamping Safaritent 6 exteriorMolengroet_glamping_Safaritent_6_bedroom

Anderen bekeken ook...