EuroParcs Business events vakantiepark presentatie man publiek

Events met EuroParcs Business

EuroParcs Business, voor uw bedrijfsevent

Heb je wel eens nagedacht over een zakelijk evenement in een informele setting? Dan ben je bij EuroParcs aan het juiste adres! EuroParcs biedt unieke evenementenlocaties voor iedere bedrijfsbijeenkomst. Van een kleinschalig teambuildingsuitje of een netwerkborrel tot een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Bij EuroParcs organiseren we evenementen in een andere omgeving. Zodra je aankomt beland je in de rustgevende en inspirerende setting van een vakantiepark. Onze locaties beschikken over voldoende en gratis parkeergelegenheid, zodat parkeren nooit een probleem is. Op locatie creëer je een branded dorpje voor jouw bedrijf en verblijf je met je collega’s in sfeervolle en goed uitgeruste accommodaties. Daarnaast kun je gebruikmaken van alle luxe faciliteiten zodat je samen met je team een inspirerende tijd beleeft bij EuroParcs! 

Bedrijfsfeest of bijeenkomst

Evenement of bedrijfsfeest op maat Onze ruime zalen zijn geschikt voor lezingen, (netwerk)bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Tijdens het evenement verzorgen wij in overleg de hapjes, drankjes, maar ook een borrel of uitgebreid diner behoort tot de mogelijkheden. Aansluitend kun je met je team en collega’s op het park overnachten in een luxe villa of sfeervol chalet.

Hapjes & Drankjes

Wij zorgen voor een passende aankleding van de zaal en een onvergetelijke sfeer. Daarnaast regelen we in overleg culinaire hapjes, drankjes, maar ook een lopend buffet, uitgebreide lunch of diner is mogelijk. 

Activiteiten

Op onze locaties zijn diverse activiteiten mogelijk. Kies je voor sportief, ga je op avontuur in de natuur of ben je op zoek naar uitdaging? In overleg organiseren we activiteiten die bij jouw bedrijf en groepssamenstelling aansluiten.

Business bij EuroParcs vakantieparken brainstormvilla vakantiehuis

Accommodatie

We beschikken over diverse accommodaties. Niet alleen heb je keuze uit ruime zalen voor je bedrijfsfeest, lezing of bijeenkomst, ook kun je aansluitend met het team en medewerkers overnachten in een luxe villa, sfeervol chalet of in een tiny house. 

Locaties

Verspreid over het hele land heeft EuroParcs locaties die geschikt zijn voor een bedrijfsevent. Laat je adviseren door ons Event Team om de locatie te vinden die bij jouw bedrijf en evenement past. 

accommodation1-europarcs-bad-hulckesteijn

Tiny Village Teambuilding

Teambuilding op maat Onze Tiny Houses zijn als een dorpje bij elkaar gebouwd. In het midden hebben we een gezellige plek gecreëerd waar mensen bij elkaar kunnen komen rond het kampvuur of bij de hot tub. De sfeer op onze Tiny Village is ronduit uniek en zorgt voor een bijzondere beleving. Daarnaast leent de omgeving zich goed voor allerlei groepsactiviteiten. Wij bieden maatwerk. Dus overleg met ons wat jouw wensen zijn en we stellen jouw ideale bedrijfsuitje of teambuilding voor je samen! 

Activiteiten

Op locatie zijn er diverse soorten teambuilding activiteiten mogelijk. Kies je voor sportief, ga je op avontuur in de natuur, of mag het een tikkeltje spannend en uitdagend? In overleg organiseren we activiteiten die bij jouw bedrijf en groepssamenstelling passen.

Tiny House

Verblijf met je bedrijf in je eigen Tiny House dorpje. Geniet in de natuur van een ronduit unieke sfeer rond het kampvuur. 

tiny-house4p-europarcs-de-zanding

Locaties

Verspreid over het hele land hebben we locaties die geschikt zijn voor jouw bedrijfsevent. Laat je adviseren door ons Event Team om de locatie te vinden die bij jouw bedrijf en event past. 

Eten & drinken

Op de locatie van het Tiny House dorp zorgen wij voor een onvergetelijke ambiance en verrassen wij je met culinaire hoogstandjes. Geniet vervolgens tot in de late uurtjes met je collega’s van mooie verhalen bij het kampvuur.

20220420-EuroParcs - Zuiderzee-17

Brainstorm villa

Brainstormsessie of hackathon op maat

Op een drietal parken kun je gebruikmaken van onze zogenaamde ‘brainstormvilla’. Deze villa is uitgerust met zitzakken, een groot scherm en een whiteboard waarop je met je team je ideeën kunt ventileren. Kortom: alles voor een succesvolle hackathon of brainstormsessie.

Accommodatie

Onze ‘brainstormvilla’ is voorzien van alles wat je nodig hebt voor je brainstormsessie of hackathon met je bedrijf of team.

brainstormvilla-business-events-europarcs-4

Activiteiten

Op locatie zijn er diverse soorten teambuilding activiteiten mogelijk. Kies je voor sportief, ga je op avontuur in de natuur, of mag het een tikkeltje spannend en uitdagend? In overleg organiseren we activiteiten die bij jouw bedrijf en groepssamenstelling passen. 

Locaties

EuroParcs beschikt over een drietal locaties waar je een brainstormvilla kunt vinden. Vooralsnog is dat op EuroParcs Poort van Amsterdam, EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug en EuroParcs De Zanding. Laat je adviseren door ons Event Team om de locatie te vinden die bij jouw bedrijf en evenement past.

Business meetings bij EuroParcs Bedrijven Vakantieparken

"Fantastische ervaring!"

Met 20 collega’s verbleven wij 1 nacht in de tiny houses op Droompark de Zanding. Niet alleen is het een leuke ervaring om er met je collega’s uit te zijn, maar dankzij de mensen op het park was alles tot in de puntjes geregeld. (...) Er was een grote vuurplaats midden tussen de huisjes waar wij in de avond een vuurtje konden maken. Er hingen lampjes tussen de bomen en huisjes. Het was net een klein festival waar wij ons bevonden. Eten en drinken werd allemaal door het park geregeld en stond al klaar toen wij aankwamen. (...) Over alles was nagedacht en wij hebben eigenlijk aan niks hoeven denken behalve GENIETEN! Kortom: een echte aanrader en wat ons betreft voor herhaling vatbaar!”