Kraaijenbergse plassen - About EuroParcs

Over EuroParcs

Welkom bij EuroParcs

Bij EuroParcs vind je Luxe vakantiewoningen op unieke vakantieparken.

 • Gelegen op A-locaties in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk

 • Uitstekende vakantiehuisjes met comfort en topservice

 • Een uitgebreid aanbod aan faciliteiten zoals zwembaden, speeltuinen, horeca, animatie, en nog zoveel meer!

 • Perfect voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden.

op-het-park-brunssummerheide parkview-accommodations-europarcs-veluwemeer

Het perfecte moment voor een vakantie

De leukste familievakantie beleef je bij EuroParcs

EuroParcs vakantieparken

Bij EuroParcs vind je verrassende vakantieparken met de grootste diversiteit aan locaties, verblijven, voorzieningen en faciliteiten.

 • EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn.

 • Onze core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten.

 • We zien het als onze taak om de aankoop van onze vakantiewoningen door particulieren en beleggers en het verhuur aan particuliere en zakelijke gasten zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Wij bieden een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water en dichtbij bruisende steden.

EuroParcs Group

EuroParcs Group wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden die voor alle mensen in de samenleving waardevol zijn. Ons productaanbod, van glamping-tenten tot luxe villa’s, is daarom afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen. Van gezinnen met kinderen, oudere en jonge koppels tot mensen die graag alleen op vakantie gaan. Het hele jaar door zijn we iedere dag bezig om onze gasten verrassende service te verlenen die een gemiddeld hotel overstijgt.

Door participatie van Waterland Private Equity Private Investments kan EuroParcs Group continu werken aan het realiseren van haar internationale ambitie: de grootse en beste aanbieder van vakantieparken in Europa worden. Inmiddels maken al zo’n 60 parken deel uit van de EuroParcs Group in Nederland, Bonaire, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, België en Luxemburg.

accommodation1-europarcs-bad-hulckesteijn canoes-villas-water-europarcs-de-zanding

Hoe het begon

EuroParcs is opgericht door Wim Vos senior die al vanaf begin jaren tachtig actief was in de recreatiebranche en met twee medevennoten een aantal vakantieparken exploiteerde onder de naam Continental Recreatie. Vanaf 2000 gaat hij zelfstandig verder onder de naam EuroParcs. Het eerste vakantiepark onder de EuroParcs-vlag is landgoed Ruighenrode in Lochem.

Tussen 2001 en 2013 stappen zijn beide zonen, Wim Vos jr. en Wouter Vos, in het bedrijf en investeren ze fors in de inmiddels 12 vakantieparken. Vanaf 2016 profileert EuroParcs zich meer en meer en is het eerste overzeese project in Bonaire een feit. In 2018 zetten ze de eerste stappen in België door de aankoop van het vakantiepark Zilverstrand.

Onze visie en missie

Wij willen ervoor zorgen dat de aankoop, het huren of het opnieuw huren van een verblijf voor onze gasten een unieke, verrassende en plezierige ervaring is in alle facetten, van de zoektocht, de boeking tot het beleven ervan. Het is onze missie om verrassende en betekenisvolle vakantiebelevingen te creëren.

Cijfers EuroParcs Group

 • 61 parken in 6 landen

 • 12.500 accommodaties

 • 120.000 jaarlijkse boekingen

 • 500.000 gasten per jaar

 • 850 medewerkers

 • 723 miljoen euro omzet

accommodation-europarcs-maasduinen parkview-accommodations-europarcs-veluwemeer