intro-beach-europarcs-bad-meersee

Vakantieparken in Zeeland

Zon en zee in Zeeland

Kilometerslange zandstranden, zilte lucht, levendige dorpjes en stille dijken. Zeeland is een gekende trekpleister in Nederland en ook bij de Belgen valt dit in de smaak. Hier in Zeeland geniet je van de stilte in de duinen en het ruisen van de zee. Struin door natuurgebieden vlak bij de Zeeuwse kust.

Regio Zeeland

  • Uitgestrekte zandstranden

  • Bourgondische keuken met lekkere streekproducten

  • Geniet van rust en vrijheid

Met zandstranden zo ver je kunt kijken en de duinen op loopafstand van je vakantiewoning kom je pas echt tot rust. Geniet van een lange strandwandeling of neem een duik in zee. Overal in Zeeland heerst een maritieme sfeer. Dat proef je ook, letterlijk, want in Zeeland houden ze van bourgondisch eten. Verse oesters, mosselen en de Westerscheldekreeft staan hier op het menu.

Bezoek havenstadje Breskens waar ieder jaar de visserijfeesten worden gevierd. Neem je van hieruit de Westerschelde ferry dan sta je zo in verrassend Vlissingen. Bezoek bourgondisch Sluis met het enige Belfort van Nederland. Of plan een bezoekje naar het romantische Brugge of de levendige badplaats Knokke-Heist. Zeeland barst bovendien van de natuurgebieden. Zoals de 'Verdronken Zwarte Polder' in Zeeuws-Vlaanderen waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een wandel- of fietstocht. Iets over de Belgische grens ligt vogelparadijs Het Zwin. De lagune aan de kust is een waar vogelparadijs.

dog-beach1-europarcs-schoneveld sluis10-europarcs-schoneveld

Kies voor een onvergetelijke vakantie bij EuroParcs

  • Vakantieparken voor jong en oud
  • Dichtbij tal van leuke bezienswaardigheden en gelegen op A-locaties
  • Ruime keuze aan mooie vakantiehuizen en glampingtenten
  • Altijd een sterke prijs-kwaliteit verhouding

Leuke uitstapjes in Zeeland

nature-surroundings-europarcs-poort-van-zeeland

Fiets- en wandelroutes Breskens

Breskens

Zoekresultaten (16)