EuroParcs IJsselEilanden-2364

EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden

Inchecken Uitchecken

Met wie?

Welkom bij EuroParcs De IJssel Eilanden

Hier kom je pas echt tot rust! Dat weidse uitzicht over het kabbelende water, met je voeten op het strand staan of varen in een boot verveelt nooit. EuroParcs De IJssel Eilanden ligt aan de oevers van het Reevemeer, een van de randmeren op de grens van Flevoland en Overijssel. Vlak bij de monding van de IJssel en op slechts tien minuten rijden van de pittoreske Hanzestad Kampen. De ideale plek om van je vakantie te genieten!

Van de IJssel tot het Ketelmeer

EuroParcs De IJssel Eilanden doet zijn naam eer aan. Het vakantiepark ligt pal aan het Reevemeer, het noordelijke deel van het Drontermeer en vlak bij de IJsseldelta, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Vanaf de haven bij het park vaar je zo het uitgestrekte water op. Vlak bij ligt een knooppunt van vaarwegen: de IJssel, Randmeren, het Ketelmeer en het IJsselmeer. De perfecte plek dus om op avontuur te gaan. Zo is het Ketelmeer niet alleen een paradijs voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. Met de vele geulen en met wilgen begroeide eilandjes is het Ketelmeer een moerasdelta die duizenden vogels aantrekt. Vissen kun je hier in de omgeving trouwens ook goed.

Hanzesteden Kampen en Zwolle

In de omgeving van EuroParcs De IJssel Eilanden barst het van de geschiedenis. Slenter je door de straatjes van hanzesteden als Zwolle en Kampen dan waan je je even in de Middeleeuwen. Zo dankt Kampen haar bijnaam ‘Amsterdam van de Middeleeuwen’ aan de tijd dat het een florerende handelsstad was. Neem een kijkje bij het Oude Raadhuis, de Cellebroederspoort en de Nieuwe Toren of struin langs gezellige winkeltjes en terrasjes. Ook in Zwolle herinneren de stadsmuren, de Melkmarkt en de Sassenpoort aan het historische verleden. Wandel er door oude straatjes of breng een bezoek aan Museum de Fundatie. Boekenwurmen móeten een kijkje nemen in Waanders in de Broeren, een boekhandel gevestigd in een 15-eeuwse kerk. Verrukkelijk eten doe je hier trouwens bij De Librije.

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Werkzaamheden aan de weg

Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan de aanrijroute van het park. De huidige Roggebotsluis zal verdwijnen en zijn rol wordt overgenomen door de zuidelijker gelegen Reevesluis. De veranderingen maken deel uit van het IJsseldelta-programma. Kijk voor alle actuele informatie op de website IJsseldelta-programma.

EuroParcs IJsselEilanden-2557 EuroParcs IJsselEilanden-2623

Dit maakt je verblijf compleet

Genoeg te doen voor jong en oud, altijd gratis wifi

animation paint

Animatie

europarcs-receptionist-work-vacancies

Hoofdgebouw

harbour-boats2-europarcs-bad-hulckesteijn

Haven

restaurant food

Restaurant

Kids on a boat

Strand- en natuurmeer

Ligging Ligging

  • Aan het water

Horeca Horeca

  • Restaurant

Sport en spel Sport en spel

  • Speeltuin(en)
  • Pannaveld
  • Airtrampoline

Praktische informatie

Wie, wat, waar, wanneer

Telefoon

+32 78 488 000 (gebruikelijke kosten)

Adres

EuroParcs De IJssel Eilanden Flevoweg 90 8265 PL Kampen Route naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Park Plattegrond

Download plattegrond
Bekijk en wijzig je boeking

Bekijk en wijzig je boeking

Naar mijn EuroParcs

Foto’s & video’s

Hier begint de voorpret

In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

Sailboat

Ketelmeer

Ketelmeer