• De IJssel Eilanden Drone Gezin Familie Steiger Parasol Ontbijt Vakantiewoning

Vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden

Kampen, Overijssel (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden

De ideale vakantie voor waterratten, met vakantiewoningen direct aan het water

harbour-boats2-europarcs-bad-hulckesteijn

Haven

De IJssel Eilanden Restaurant 1

Restaurant

EuroParcs IJsselEilanden-2557

Natuurmeer

De IJssel Eilanden Playground 1

Speeltuin

De IJssel Eilanden Football Cage Family

Pannaveld

Sport en spel Sport en spel

  • Beachvolleybalveld
  • Waterrecreatie
  • Elektrische fiets-verhuur
  • Pannaveld
  • Airtrampoline
  • Watersportactiviteiten

Wat is er te doen in de omgeving van Kampen, Overijssel

Met een fiets of e-chopper verken je de verrassende omgeving van Kampen

Kampen Overijssel Netherlands

Kampen

Kampen

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens de (school)vakanties biedt EuroParcs De IJssel Eilanden voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is ons eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij ons een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselactiviteiten. Benieuwd naar het actuele programma van het park? Bekijk deze via de EuroParcs app of via onderstaande button. 

Bekijk activiteiten

EuroParcs animatie lasergamen kinderen

Over vakantiepark EuroParcs De IJssel Eilanden

Wie, wat, waar, wanneer

Hier kom je pas echt tot rust! Dat weidse uitzicht over het kabbelende water, met je voeten in het water staan of varen in een boot verveelt nooit. EuroParcs De IJssel Eilanden ligt aan de oevers van het Reevemeer, een van de randmeren op de grens van Flevoland en Overijssel. Vlak bij de monding van de IJssel en op slechts tien minuten rijden van de pittoreske Hanzestad Kampen. De ideale plek om van je vakantie te genieten!

Van de IJssel tot het Ketelmeer

EuroParcs De IJssel Eilanden doet zijn naam eer aan. Het vakantiepark ligt pal aan het Reevemeer, het noordelijke deel van het Drontermeer en vlak bij de IJsseldelta, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Vanaf de haven bij het park vaar je zo het uitgestrekte water op. Vlak bij ligt een knooppunt van vaarwegen: de IJssel, Randmeren, het Ketelmeer en het IJsselmeer. De perfecte plek dus om op avontuur te gaan. Zo is het Ketelmeer niet alleen een paradijs voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. Met de vele geulen en met wilgen begroeide eilandjes is het Ketelmeer een moerasdelta die duizenden vogels aantrekt. Vissen kun je hier in de omgeving trouwens ook goed.

Hanzesteden Kampen en Zwolle

In de omgeving van EuroParcs De IJssel Eilanden barst het van de geschiedenis. Slenter je door de straatjes van hanzesteden als Zwolle en Kampen dan waan je je even in de Middeleeuwen. Zo dankt Kampen haar bijnaam ‘Amsterdam van de Middeleeuwen’ aan de tijd dat het een florerende handelsstad was. Neem een kijkje bij het Oude Raadhuis, de Cellebroederspoort en de Nieuwe Toren of struin langs gezellige winkeltjes en terrasjes. Ook in Zwolle herinneren de stadsmuren, de Melkmarkt en de Sassenpoort aan het historische verleden. Wandel er door oude straatjes of breng een bezoek aan Museum de Fundatie. Boekenwurmen móeten een kijkje nemen in Waanders in de Broeren, een boekhandel gevestigd in een 15-eeuwse kerk. Verrukkelijk eten doe je hier trouwens bij De Librije.

PIN-only

EuroParcs De IJssel Eilanden heeft een PIN-only receptie. Dit houdt in dat er met bankkaart of creditcard betaald kan worden. Betalen met contant geld is niet mogelijk bij onze receptie.

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Werkzaamheden aan de weg

Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan de aanrijroute van het park. . De veranderingen maken deel uit van het IJsseldelta-programma. Kijk voor alle actuele informatie op de website IJsseldelta-programma. Het park informeert je van te voren over de juiste aanreisroute.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Ga naar Google Play Store Ga naar Apple App Store

Adres

EuroParcs De IJssel Eilanden Flevoweg 90 8265 PL Kampen Route naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 20:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Ontdek alle 15 verblijven

Bekijk verblijven