Nederland

Ontdek onze vakantie mogelijkheden

Met wie ga je deze keer op vakantie?

Op vakantie gaan is het leukste wat er is. Of je nu alleen gaat, met je geliefde, gezin, familie of vrienden, bij EuroParcs zit je zeker goed. Wij hebben een ruime keuze in verblijven en accommodaties die geschikt zijn voor elk reisgezelschap! Kom je met z'n tweeën? Denk dan eens aan een knusse Tiny House of een

Ontdek zelf welke soort vakantie jij wil beleven bij EuroParcs

  • Een knusse vakantie? Wat dacht je van een Tiny House of luxe Modus Wellness voor 2 personen.

  • Een leuke familievakantie? Op alle parken zijn er chalets en bungalows voor 4 personen of meer.

  • Een avontuurlijke vakantie? Ontdek het kampeergevoel in een glamingtent. Ze zijn heel geschikt voor gezinnen met kinderen.

  • Een vakantie met de héle familie of met een vriendengroep? Kies dan voor onze groepsaccommodaties! Deze zijn te vinden op de meeste van onze parken en er zijn zelfs groepsaccommodaties tot maar liefst 32 personen.

Header Summer holiday Header-summer-surrounding-nature-europarcs-poort-van-zeeland

Bekijk enkele van onze accommodatietypes

Voor elk reisgezelschap een passend verblijf.

Bij EuroParcs is er van alles te doen!

Heb je zin in een actieve vakantie? Ga je graag het water op bijvoorbeeld? Veel van onze parken liggen direct aan het water, sommige vakantiewoningen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger, zodat je je eigen boot mee kunt nemen. Ook hebben we enkele die een eigen jachthaven hebben, dus wanneer je geen accommodatie met een steiger hebt, kan de boot gewoon mee.

Trek je liever de natuur in? Nederland kent prachtige natuurgebieden en nationale parken. Waaronder natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe, één van de bekendste natuurgebieden van Nederland. Hier is onder andere de Nederlandse Grote 5 te zijn, maar ook museum Kröller-Müller bevindt zich in het park. We bieden verschillende parken op en rond de Veluwe, dus er is keuze genoeg!

Op het park blijven met de kinderen is natuurijk ook een optie. In de vakantieperiodes zorgt het animatieteam voor vermaak voor de allerkleinsten, maar ook voor alle andere kinderen. Van knutselen in de ochtend tot sporten in de middag en shows in de avond voor het hele gezin! Heb jij het animatieteam al ontmoet?

header-harbour-pano-europarcs-veluwemeeranimation paint

Bestemmingen, activiteiten en faciliteiten

Van complete ontspanning tot aan kinderanimatie. Bij EuroParcs hoef je je nooit te vervelen!

School vakantie 2023 | 2024

Op vakantie gaan tijdens een schoolvakantie doe je natuurlijk het allerliefste, even helemaal weg met de mensen die het dichtste bij je staan. Als je gebonden bent aan de school vakantie perioden zoals vakantie noord 2023 | 2024, vakantie midden Nederland, vakantie zuid 2023 | 2024 of aan de bouwvak vakantie in 2024, bekijk dan ons aanbod tijdens bijvoorbeeld de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie of de meivakantie.

Feestdagen

Een korte vakantie boeken en combineren met één van de feestdagen, zoals met carnaval, Pasen of Pinksteren? Goed idee! Soms is dat het perfecte moment om er even tussen uit te gaan. Wil je 3 dagen weg? Een weekendje weg is zo

geboekt! Vaak heb je door de feestdagen 4 dagen vakantie en dat is perfect voor het boeken van een mini vakantie en kun je makkelijk een paar dagen weg in Nederland of ontdek een andere prachtige vakantie bestemming.

EuroParcs Pressegger See family walk parkDe Woudhoeve

Het perfecte moment voor een vakantie

De leukste familievakantie beleef je bij EuroParcs

EuroParcs blog

Lees de leukste blogs en laat je inspireren