tiny-house-circle1-europarcs-de-zanding

Tiny House huren

Locatie

Datum

2

Boek jouw vakantie in een Tiny House

Uniek bij EuroParcs

In 2017 introduceerde (voorheen) Droomparken een nieuw concept: Tiny Houses. Droomparken is overgenomen door EuroParcs en inmiddels vind je bij meerdere EuroParcs parken unieke Tiny Houses en mogen we onszelf specialist van vakanties in een Tiny House in Nederland noemen. Bedacht, ontworpen en gebouwd met een mooie missie: jouw vakantie nog duurzamer maken.

Met een slimme indeling geniet je in een kleine accommodatie van veel luxe en vooral gezelligheid. Tiny Houses huren kan met 2 personen, een aantal Tiny Houses zijn geschikt voor 4 personen. Boek een heerlijk weekend weg in een Tiny House en laat ons vooral weten wat je ervan vindt met de hashtag #tinyhouseseuroparcs en laat je inspireren via ons instagram account.

tiny-houses-woonkamer-bovenaf-europarcstiny-houses-woonkamer-doorkijk-europarcs-buitenhuizen

Zoekresultaten (52)
Max. 2
1 slaapkamers

3 nachten vanaf

495,90404,10
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 2
1 slaapkamers

1 nacht vanaf

191,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 4
2 slaapkamers

1 nacht vanaf

221,72
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 2
1 slaapkamers

1 nacht vanaf

197,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 2
1 slaapkamers

1 nacht vanaf

207,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 4
1 slaapkamers

3 nachten vanaf

403,80319,05
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Tiny House met hottub of met houten veranda

Ontdek de leukste Tiny Houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar één van onze EuroParcs vakantieparken en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze Tiny Houses. In tegendeel, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur - zoals een Tiny House aan het water - en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje of een Tiny House met hottub.

Vakantie boeken in een Tiny House

Het is alsof je even in een andere wereld stapt als je op vakantie gaat in een Tiny House. Je vindt er alles wat je nodig hebt, maar net even anders dan je gewend bent. Selecteer op onze website het park in de regio van je keuze en boek direct online één van de Tiny Houses. Of bel met +31 (0)88 070 8090 en reserveer jouw Tiny House telefonisch.

De vraag is eigenlijk vooral met wie je komt? Je partner, een vriend of vriendin of misschien iemand anders? Wie je ook meeneemt, je beleeft zeker een mooi avontuur tijdens je verblijf in het EuroParcs Tiny House. 

Vakantieparken in Nederland ontdekken? Helemaal geen slecht idee!

tiny-houses-slaapkamer-uitzicht-europarcs

Veel gestelde vragen over Tiny Houses

Ja hoor, op onze parken hebben we meestal wel Tiny Houses in het verkoopaanbod. De Tiny Houses zijn een geliefde investering zowel voor eigen gebruik, om te verhuren of een combinatie van beide. Investeren in een Tiny House? Wij vertellen je graag alle mogelijkheden.

Absoluut. Wat is vakantie zonder je trouwe viervoeter? Bij EuroParcs denken we graag ook aan je beste vriend(in). Vul in bij reisgezelschap het aantal huisdieren dat je mee wilt nemen, selecteer 'Tiny Houses' onder het soort verblijf en ontdek de selectie met Tiny Houses waar honden zijn toegestaan. Voor meer informatie check: mijn vakantie met hond.

Op diverse vakantieparken in Nederland vind je Tiny Houses. Hieronder vind je onze vakantieparken met Tiny Houses in de meest populaire regio's op een rij.

Vakantieparken op de Veluwe

Vakantieparken in Limburg

Vakantieparken in de Achterhoek

Vakantieparken in Noord-Holland

Op zoek naar Tiny Houses met strand? Je vindt Tiny Houses op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee en Tiny Houses op vakantiepark EuroParcs Bad Hulckesteijn, want beide vakantieparken liggen aan het Veluwemeer. Of kies voor een Tiny House op vakantiepark EuroParcs Poort Van Zeeland aan het (Quack) strand.

Kortom, wil jij vakantie vieren in een Tiny House in Nederland, dan vind je deze verspreid over heel Nederland bij EuroParcs.