• EuroParcs - Utrechtse Heuvelrug 1

Vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Maarn, Utrecht (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Prachtig gelegen in de natuur van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug

Algemeen

  • Natuur

AlgemeenAlgemeen

  • Receptie
  • Wasserette

InternetInternet

  • Wifi op park (gratis)

Sport en spelSport en spel

  • Tafeltennis
  • Speeltoestel(len)

Wat is er te doen in de omgeving van Maarn, Utrecht

Bezoek het Nijntjemuseum of het Spoorwergmuseum

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?

Tijdens de (school)vakanties biedt EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is ons eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij ons een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselactiviteiten. Benieuwd naar het actuele programma van het park? Bekijk deze via de EuroParcs app of via onderstaande button. 

Animatie bij EuroParcs Fun Heroes Glitter Tattoo Kinderactiviteiten Kinderanimatie Vakantieparken EuroParcs

Reviews over vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Wat vinden onze gasten van het vakantiepark?

8,1

Geweldig

score uit 363 beoordelingen

8.0
Kindvriendelijkheid
8.5
Medewerkers
8.3
Gastvrijheid
8.6
Ligging en omgeving
8
Peter W.
06 jul 2024
Geniet van de rust en de omgeving. Het is prachtig!
10
Ingrid C.
06 jul 2024
Het huisje is mooi ingericht en ook de aanleg van het park met veel groen en bloemen is mooi onderhouden. Medewerkers zijn vriendelijk.

Over vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Wie, wat, waar, wanneer

Geniet ‘op hoogte’ op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug! In het hart van Nederland vind je dit vakantiepark, omgeven door prachtige bossen, heide, zandverstuivingen, grasland en water. Dit alles in combinatie met de hoogteverschillen maken de omgeving perfect geschikt voor het beleven van mooie avonturen, te voet of op de fiets. Vanaf het vakantiepark middenin de natuur bevind je je binnen een halfuur in het bruisende Utrecht en binnen 20 minuten in het historische Amersfoort!

Middenin de natuur

Het park bevindt zich middenin het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug, waar het zijn naam dan ook aan te danken heeft. Dit gebied is verrassend veelzijdig met zijn fraaie kastelen en pittoreske dorpen. Maarn, het dorp waarin het vakantiepark zich bevindt, valt toch wel het meeste op. Het staat namelijk als laatste nog intacte tuindorp van Nederland op de nominatielijst van de Unesco Werelderfgoedlijst. Van bossen tot grasland en van heide tot zandverstuivingen, fietsen en wandelen kan prachtig in de omgeving van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug dankzij de diversiteit in landschappen.

Domstad Utrecht

Voor wie op vakantie cultuur te snuiven wil hebben , zit op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug op de juiste plek! Binnen een halfuur ben je vanaf het vakantiepark in Utrecht, het kloppende hart van Nederland. In deze levendige stad staan sfeer, winkelen en lekker eten centraal. Ook vermaak je je hier met de kinderen in het Spoorwegmuseum en het Nijntjemuseum. Maar ook de Middeleeuwse stad Amersfoort ligt om de hoek van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug, waar je veel cultuur en geschiedenis ontdekt en dieren kunt bewonderen in Dierenpark Amersfoort!

Green Key

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), het milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk gekregen in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van team EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug zijn er trots op dat wij het zilveren keurmerk mogen dragen. Al onze huurwoningen voldoen aan de Green Key voorwaarden. Met de Green Key willen we onze gasten laten zien dat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben! Lees hier meer over Green Key.

Zoover Awards

Zoover is het nummer 1 reviewplatform van Nederland en België en onze gasten hebben massaal hun vakantie-ervaringen achtergelaten op dit platform. Met een gemiddelde reviewsscore tussen de 8,00 en 8,99 hebben wij op vakantiepark EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug voor het jaar 2023 een zilveren award binnengesleept! Lees meer over Zoover en de Zoover Awards.

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Al onze woningen beschikken over een filter koffiezetapparaat.

Ja, dit kan tot 00.00 uur middernacht voor de volgende ochtend. Je kunt bestellen via het restaurant zelf of via de website van Brasserie Laagkanje. Je kunt de volgende ochtend de broodjes ophalen in de mini market tussen 08:30 en 10:00 uur.

Ja, dit is bij te boeken bij de receptie of via de EuroParcs app. Wij bieden normale ontbijtboxen, maar ook een vegetarische en kids variant. Dit dient een dag van tevoren voor 12.00 uur s 'middags besteld te worden en kan, net als de broodjes, ook op de desbetreffende ochtend tussen 08.30 - 10.00 uur bij de mini market opgehaald worden.

Ja, enkel gas of elektrisch is op dit park toegestaan.

Er is voor 1 auto parkeerplek bij de woning, eventueel bezoek of meerdere auto's kunnen geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats bij de receptie.

Honden zijn zeker welkom! Wij zijn een huisdiervriendelijk park, en hebben dan ook een speciaal losloop/speelgebied. In de receptie worden speciale loslooproutes in de omgeving aangeboden.

Met de auto is het vanaf het park 30 minuten rijden naar Utrecht. In Maarn zit het bus- en treinstation. Hier gaat een rechtstreekse verbinding naar Utrecht en duurt zo'n 20 minuten. Het station is wel ruim 20 minuten lopen vanaf het de receptie van het park.

Aan het park grenst een mooi natuurgebied op loopafstand. De Utrechtse Heuvelrug biedt meerdere mooie natuurgebieden, waarvan wij bij de receptie het een en ander aan routes aanbieden.

Adres

EuroParcs De Utrechtse HeuvelrugLaan van Laag Kanje 13951 KD MaarnRoute naar het park

Openingstijden

Deze week
maandag
09:00 - 19:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
09:00 - 17:00

Ontdek alle 16 verblijven

Bekijk accommodaties