Vlissingen Marina Zeeland

Vakantieparken in de omgeving van Vlissingen

Havenstad Vlissingen

Vlissingen heeft het allemaal: van een kilometers lang strand en de langste boulevard van Nederland tot gezellige terrasjes en winkels. Daarnaast vind je er ook historische bouwwerken zoals het Keizersbolwerk en overblijfselen van de oude stadsmuur. Het pittoreske Vlissingen is compact maar er is genoeg te zien en te doen!

Van boulevard tot musea

Wandel er over de langste boulevard van Nederland waar zeeschepen zo dicht langs varen dat je ze bijna aan kunt raken. Vlissingen is ook de geboorteplaats van zeevaarder Michiel de Ruyter. Vanaf de boulevard kijkt zijn standbeeld uit over het water. Aan de boulevard vind je ook het Keizersbolwerk en de Gevangenentoren met restaurant waar je een fantastisch uitzicht hebt over het water. Pak een terrasje bij de haven of neem een kijkje bij het Zeeuws Maritiem musZEEeum. Voor kinderen is Reptielenzoo Iguana een aanrader. Net als het Arsenaal waar je niet alleen roggen kunt aaien, maar ook een kijkje kunt nemen in een onderzeeër en een piratenavontuur kunt beleven.

Vlissingen Gevangenentoren Zeeland unsplashVlissingen boulevard Zeeland

Natuur en omgeving Vlissingen

Iets ten zuidwesten van Vlissingen ligt natuur- en recreatiegebied Nollebos met talloze wandel- en fietspaden. En stap je op de Westerschelde Ferry (voet- en fietsveer) dan vaar je zo naar Breskens en omgekeerd.

breskens4-europarcs-schoneveld

Vakantieparken in de omgeving van Vlissingen

Water
Water
Natuur
Natuur

1 nacht vanaf

25,40
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Direct aan de oevers van het IJsselmeer en omringd door natuur
  • Beach Houses, glamping, kampeerplaatsen en chalets t/m 6 pers.
  • Watersportcentrum op het park en binnenzwembad op loopafstand
Water
Water
Bergen
Bergen

2 nachten vanaf

545,90
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Direct aan de Ossiacher See
  • Diverse wateractiviteiten
  • Mountainbike routes