EuroParcs Business

EuroParcs Business

Op zoek naar een of meerdere accommodaties voor een grote groep, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familieweekend, festival bezoek, studieweekend of zeilkamp? EuroParcs biedt diverse mogelijkheden!

U wilt namelijk geen concessies doen aan leefbaarheid en veiligheid, maar uw gasten en uzelf van een goede nachtrust verzekeren in een comfortabele omgeving. Bij EuroParcs begrijpen we dat. Door kwaliteit te combineren met betaalbaarheid, zorgen wij voor dé oplossing om uw reisgezelschap te voorzien van een perfect onderkomen op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan één grote groepsaccommodatie, of meerdere kleinere accommodaties.

Op maat gemaakt naar uw wensen

Omdat de wensen voor iedereen anders kunnen zijn, bieden wij een maatwerkoplossing. Daarnaast gelden er voor grote groepen speciale tarieven. U ontvangt dan ook een offerte op maat.

Om een offerte te kunnen maken, dient u het volgende door te geven: 

  • Het aantal personen
  • Het aantal slaapkamers/badkamers
  • De betreffende periode

Alle overige wensen kunt u met EuroParcs bespreken. Per resort en accommodatie kunnen de voorwaarden verschillen. U wordt hierover uitgebreid geïnformeerd. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 070 82 20 (lokaal tarief) en gebruikmaken van het keuzemenu of u kunt mailen naar info@stayxl.nl.

Naast groepsaccommodaties biedt EuroParcs ook opties voor de zakelijke markt. Denkt u onder andere aan: 

  • Zakelijke lunch
  • Zakelijk diner
  • Receptie
  • Teambuilding-mogelijkheden

Heeft u andere wensen? Geef vooral uw wensen door! 

Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee! Omdat een aanbieding aan de zakelijke markt altijd maatwerk is, kunt u hieronder contact opnemen met ons. Wij bespreken uw wensen met u en brengen u een vrijblijvende offerte uit. 

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 088 070 82 20 (lokaal tarief). U kunt ook mailen naar info@stayxl.nl.

Veilig betalen met: