Terug
05 april 2022

De 5 mooiste Tiny Houses in Nederland

tiny-house-circle1-europarcs-de-zanding

De 5 mooiste Tiny Houses in Nederland

Heb je altijd al eens je vakantie door willen brengen in een Tiny House? Op verschillende vakantieparken van EuroParcs vind je de leukste Tiny Houses. Van een knus Tiny House in bohemian stijl of juist super modern. In deze blog hebben we onze 5 mooiste Tiny Houses in Nederland voor je op een rijtje gezet!

Tiny Houses mogen dan klein zijn, dankzij de slimme indeling ontbreekt het je niet aan luxe en comfort. Op een paar vierkante meter vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Bovendien hebben al onze gezellige Tiny Houses unieke kenmerken, waardoor er geen één Tiny House hetzelfde is. Ga jij voor een modern exemplaar of wil je slapen onder de sterrenhemel? Bekijk hier onze favoriete huisjes.

Onze top 5 gaafste Tiny Houses

1. Slapen onder de sterren in een Tiny House op EuroParcs Maasduinen

2. Tiny House in bohemian style op EuroParcs Beekbergen

3. Tiny House met knapperend haardvuur op EuroParcs Veluwemeer

4. Tiny House midden in de natuur op EuroParcs De Zanding

5. Tiny Beach House op EuroParcs Bad Hoophuizen

Slapen onder de sterren in een Tiny House

op EuroParcs Maasduinen

Overnachten onder de sterrenhemel doe je in ons Tiny House op EuroParcs Maasduinen. Dit gezellige Tiny House voor 4 personen ziet er niet alleen geweldig uit, dankzij het gebruik van houten materialen gaat het ook helemaal op in de natuurlijke omgeving.

Maar dé eye catcher van dit Tiny House is toch wel de slaapvide met dakraam. Zo staar je vanuit je knusse tweepersoonsbed naar de flonkerende sterren. Het Tiny House zelf is modern en comfortabel ingericht. Bovendien ligt EuroParcs Maasduinen vlak bij de Duitse grens. Stap bijvoorbeeld op de fiets om de natuur en het nabijgelegen Nationaal Park Maasduinen te verkennen. Kortom: dit is de perfecte plek voor een weekendje weg of voor een korte trip!

Tiny House - EuroParcs De Zanding - Bed

Tiny House in bohemian stijl

op EuroParcs Beekbergen

Dit Tiny House Plus 4 op EuroParcs Beekbergen is gebouwd in bohemian stijl. Het is geschikt voor 4 personen en dus iets groter dan de klassieke Tiny Houses. Dankzij de knusse inrichting en natuurlijke materialen voel je je hier meteen thuis!

Op het terras kun je heerlijk ontspannen in de natuur, eten met je geliefden of genieten van de zon. Samen met andere Tiny Houses deel je een hottub. EuroParcs Beekbergen ligt midden in de groene bossen en zandverstuivingen van de Veluwe. Niet alleen vind je twee nationale parken in de buurt, maar je kunt er ook leuke uitstapjes maken met het hele gezin. Julianatoren is leuk voor de allerkleinsten, terwijl je in de Apenheul de apen los ziet lopen.

Tiny House Plus 4 EuroParcs Beekbergen

Tiny House met een knapperend haardvuur

op EuroParcs Veluwemeer

Kruip `s avonds op de bank bij het knisperende haardvuur. Dat kan in dit Tiny House 4 personen op vakantiepark EuroParcs Veluwemeer. Dit comfortabele en stijlvol ingericht Tiny House is dus geschikt voor bijvoorbeeld een gezin van 4 personen. Er is een knusse slaapkamer met slaapplaats voor twee personen en op de slaapzolder vind je nog eens twee comfortabele bedden. Het gemeubileerde terras is perfect voor een ontspannen avond met hapjes en drankjes.

Vakantiepark EuroParcs Veluwemeer is een geliefd vakantiepark voor watersporters. Je vindt er niet alleen een jachthaven, maar ook een watersportschool voor de deur. Een fijne plek dus om je vakantie te combineren met watersportactiviteiten.

Tiny House - EuroParcs Veluwemeer

Een Tiny House midden in de natuur

op EuroParcs De Zanding

Verscholen tussen de groene bomen van de Veluwe ligt dit Tiny House voor 2 personen op vakantiepark EuroParcs De Zanding. Via de grote raampartijen aan de voorzijde kijk je uit over de groene omgeving.

Van binnen is het Tiny House smaakvol ingericht. De combinatie van lichte kleuren en donkerbruine tinten geven het vakantiehuis een elegante en toch gezellige uitstraling. De knusse woonkamer is een perfecte plek voor gezellige avonden. Via een trappetje kom je op de slaapvide met een tweepersoonsbed. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras voor het Tiny House. En wat is er nu fijner dan in de ochtend een kop koffie te drinken met uitzicht op de bossen en met het geluid van vogels? Vakantiepark EuroParcs De Zanding ligt pal naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dus ga er op uit op een van de witte fietsen en spot de `Big Five van de Veluwe`!

EuroParcs De Zanding Tiny House 2

Tiny Beach House

op EuroParcs Bad Hoophuizen

Het Tiny Beach House op EuroParcs Bad Hoophuizen heeft alles wat je nodig hebt. Dankzij de slimme kamerindeling en de inrichting voel je je hier meteen thuis. De lichte kleuren en rotan meubels geven het Tiny Beach House een gezellige uitstraling.

De kleine keuken is van alle gemakken voorzien zodat je er heerlijke gerechten kunt klaarmaken. Plof daarna lekker op de bank of, als de zon schijnt, op het terras. Omdat EuroParcs Bad Hoophuizen direct aan het Veluwemeer ligt, is het een eldorado voor watersportliefhebbers. Een fijne plek om te surfen, zeilen of vissen. Ook de dichtbij gelegen Hanzesteden zijn een bezoek meer dan waard!

bad-hoophuizen-tinyhouse-interiorHoge Kempen

Slapen in een Tiny house?

Ontdek onze vakantieparken met de mooiste Tiny Houses

Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

39,65
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Maasduinen

Belfeld (NL)
  • Bij de Duitse grens en aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen
  • Forest lodges, chalets, tiny houses en luxe villa’s t/m 12 pers.
  • Overdekt zwembad en wellnessmogelijkheden
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

185,36
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Beekbergen

Beekbergen (NL)
  • Midden op de Veluwe en verscholen in de bossen
  • Luxe villa’s, chalets, tiny houses en groepsaccommodaties t/m 24 pers.
  • Overdekt zwembad & sportmogelijkheden
Water
Water
Familie
Familie

1 nacht vanaf

159,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Veluwemeer

Nunspeet (NL)
  • Met eigen zandstrand en watersportcentrum
  • Gezellige kidsclub in de vakanties
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

119,56
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs De Zanding

Otterlo (NL)
  • Hartje Veluwe en aan de rand van het Veluwse dorpje Otterlo
  • Solo retreat, tiny houses, chalets en luxe villa’s t/m 20 pers.
  • Strand- en natuurmeer & overdekt zwembad
Water
Water
Familie
Familie

1 nacht vanaf

25,60
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Bad Hoophuizen

Hulshorst (NL)
  • Aan het Veluwemeer en grenzend aan de Veluwe
  • Luxe villa’s, tiny houses, chalets en kampeerplaatsen t/m 10 pers.
  • Watersportcentrum en overdekt zwembad

Op zoek naar meer inspiratie