• 20220713-EuroParcs - De Koog-128

Vakantiepark EuroParcs De Koog

De Cocksdorp, Noord-Holland (NL)

Faciliteiten op vakantiepark EuroParcs De Koog

Verken het eiland met de fiets of e-bike, je huurt ze makkelijk op het park

Algemeen

  • Water

AlgemeenAlgemeen

  • Receptie
  • Vuurwerkvrij

Wat te doen in de omgeving van De Cocksdorp, Noord-Holland?

Bezoek het populaire Ecomare, spot jij nog zeehonden?

Reviews over EuroParcs De Koog

Wat zijn de ervaringen van onze gasten op het vakantiepark?

8,4

Geweldig

score uit 21 beoordelingen

9.0
Medewerkers
8.6
Gastvrijheid
7.7
Ligging en omgeving
8
Dennis S.
14 mei 2024
Dat het een fijne accommodatie is, maar dat er in de directe omgeving, niet veel te doen is voor kinderen.
10
Maaike K.
14 mei 2024
Mooie vakantiehuizen in bijna het midden van het eiland

Over EuroParcs De Koog

Wie, wat, waar, wanneer

Maak kennis met het heerlijke Waddeneiland Texel, het vakantiewalhalla van Nederland. Alles hier ademt zee, het maritieme verleden en natuur. Vanaf EuroParcs De Koog sta je zo op het strand of in een van de gezellige dorpjes. Maar bovenal is dit de perfecte plek om uit te waaien!

Natuurgebieden en lange zandstranden

EuroParcs De Koog ligt centraal op het heerlijke Waddeneiland Texel en vlakbij de beroemde zandstranden. Je komt er door vanuit Den Helder de TESO-veerboot te nemen. Texel telt 40 natuurgebieden waarvan de Slufter de bekendste is. Het gebied heeft een open verbinding met de Noordzee en het grootste deel ervan is een vogelbroed- en vogelrustgebied. Een ander vogelgebied is de Waalenburg-polder. Texel is een wandel- en fietseiland bij uitstek. Over het eiland zijn niet alleen wandel- en fietsroutes uitgestippeld, maar ook mountainbikeroutes. Verken de polders en duinen, de uitgestrekte heidevelden en bossen. Vanuit Oudeschild vertrekken schepen voor een tochtje over de Waddenzee. Vaar mee om zeehonden te kijken, stap aan boord van een garnalenboot of maak een tocht aan boord van een authentiek zeilschip.

Het maritieme verleden en knusse dorpjes

Aan de andere kant barst Texel ook van de gezelligheid en de musea. Maak in Ecomare kennis met zeehonden, duik in het verleden in Oudheidkamer Texel of zet koers richting Kaap Skil en ontdek schatten uit oude scheepswrakken. Beklim je de vuurtoren van De Cocksdorp dan kijk je aan drie zijden uit over de zee. De Koog is een gezellig plaatsje met tal van winkels en restaurantjes, net als het centrum van Den Burg. Verder staat Texel bekend om haar streekproducten, zoals schapenvlees, het Texelse wol waar ze dekbedden van maken en Texels speciaalbier. Tijdens een bezoek aan de Texelse Brouwerij mag je er volop van proeven.

Werkzaamheden

Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Er is een oplaadpunt aanwezig op de algemene parkeerplaats.

Alle woningen op vakantiepark EuroParcs De Koog beschikken over een filter koffiezetapparaat.

Er is geen wasserette aanwezig op het vakantiepark.

Barbecueën is toegestaan indien elektrisch en op poten, een andere vorm van barbecueën is helaas niet toegestaan. Via De Slag in De Koog kun je een barbecue huren en een vleespakket bestellen. Meer informatie hierover kun je inwinnen via onze receptie op het vakantiepark.

Vakantiepark EuroParcs De Koog is een autovrij park; dat betekend dat wij je vragen om de auto op de algemene parkeerplaats te parkeren tijdens het verblijf. Voor het uitladen van uw bagage zijn er bagagekarren beschikbaar.

Via de website van TX Broodjes kun je broodjes bestellen die vervolgens bij je vakantiewoning worden bezorgd. De broodjes kunnen tot 24.00 besteld worden, voor de volgende dag. De broodjes worden in de ochtend om 07:00 uur bezorgd.

Adres

EuroParcs De KoogPostweg 101795 JP De CocksdorpRoute naar het park

Ontdek alle 2 verblijven

Bekijk accommodaties