krokusvakantie header

Krokusvakantie

De krokusvakantie is het ideale moment om er even tussenuit te knijpen.

Waar wil jij tijdens de krokusvakantie vertoeven?

Lentekriebels? Boek dan je krokusvakantie bij EuroParcs

Heb je ook alweer zo'n zin in de lente en de krokusvakantie? Geniet van het lentezonnetje en de bloeiende bomen en planten na de donkere wintermaanden op één van de EuroParcs vakantieparken!

De krokusvakantie is dit jaar van maandag 28 februari 2022 t.e.m zondag 6 maart 2022.

Alles in bloei

De natuur wordt na de koude wintermaanden weer wakker van de winterslaap en dat merk je op onze vakantieparken. Stap uit je vakantiehuisje, hoor de vogeltjes fluiten en voel de eerste zonnestralen op je gezicht. Bij EuroParcs geniet je volop van de mooiste natuurgebieden tijdens de lente. Boek daarom een (mid)week of een weekend weg tijdens de vakantie of natuurlijk gewoon in de lente.

Samen weer naar buiten

Na maanden binnen te hebben gezeten, is het weer tijd om naar buiten te gaan. Geniet samen met je partner, gezin of vrienden van heerlijke wandelingen en fietstochten door de uitgestrekte heidevelden, groene bossen en weidse polders. Wie weet kun je nog een dagje naar het strand of naar een meer.

Ontdek hieronder de beschikbaarheid op onze vakantieparken tijdens de krokusvakantie.

krokusvakantie BE intro krokusvakantie BE sub intro

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.