header be paasvakantie

Paasvakantie bij EuroParcs

Waar wil jij graag vertoeven tijdens de Paasvakantie?

Kom paaseieren rapen en beleef een onvergetelijke vakantie.

Beleef Pasen samen bij EuroParcs

Als je gezellig weg wilt met je gezin, familie of vrienden dan is de paasvakantie daar perfect voor. Bij EuroParcs geniet je van luxe en comfort, zodat je tijdens deze week helemaal tot rust en tot elkaar komt. Beleef een gezellige onvergetelijke Pasen op één van onze mooie vakantieparken!

De paasvakantie begint op maandag 4 april 2022 en eindigt op maandag 18 april 2022.

Tijd voor elkaar

Tijdens je week weg naar EuroParcs geniet je van alle gemakken van thuis, zodat je even lekker tot elkaar kunt komen en samen geniet van het lentezonnetje en de bloeiende natuur. Maar ga er vooral ook lekker op uit, want er is altijd genoeg te ontdekken voor jong en oud in de prachtige omgeving. Maar mocht het weer niet meezitten, dan vermaken jij en je kinderen zich nog steeds kostelijk dankzij de fijne faciliteiten van de parken.

Paaseieren zoeken

De paasvakantie staat natuurlijk ook in het teken van het zoeken naar paaseieren. Op Pasen mogen kinderen samen met de Paashaas gezellig op zoektocht naar paaseieren en op paasmaandag is er een leuke speurtocht. Het hele weekend komt de Mini Disco on Tour ook nog langs. Kortom, je kinderen zullen een onvergetelijke paasvakantie beleven!

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen tijdens de paasvakantie.

Bunny easter Easter eggs BE

Paasvakantie - Blog

Lezen en inspireren

Paasboxen

Lekker smullen tijdens de paasvakantie

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.