Kerst bij Resort Poort van Zeeland

Beleef kerst bij Resort Poort van Zeeland

Beleef de wintervakantie bij Resort Poort van Zeeland! Helaas gaat de kerstmarkt in Heenvliet niet door, maar laat dat de kerstpret niet drukken, want geniet samen van de kerst op het vakantiepark met onder meer het kerstmenu van restaurant Friends 'n Bites in Hellevoetsluis! Dit jaar bieden wij speciaal voor jou samengestelde foodboxen aan welke je kunt bijboeken bij het maken van je reservering van jouw verblijf bij EuroParcs tijdens de kerstvakantie. Zo kun je heerlijk genieten van een kerstontbijt, brunch, lunch en/of bijvoorbeeld een uitgebreid 4-gangen kerstdiner bij jouw in je vakantiehuisje. Hoe fijn is dat? En (!) je kunt je foodbox zelf ophalen, maar ook laten bezorgen. Meer weten? Meer informatie vind je verder op deze pagina.

Vier de kerst, kom samen genieten en beleef de winter bij EuroParcs vakantiepark Resort Poort van Zeeland, te Hellevoetsluis . Laat je kerstelijk verrassen door een prachtig aangekleed vakantiepark versierd met kerstverlichting! Tijdens de kerstvakantie is er een animatie programma samengesteld speciaal voor onze jongste gasten, hoewel zij zich uiteraard ook prima kunnen vermaken in Adventuredome. Dit is het indoor speelparadijs op het vakantiepark! En vergeet de prachtige omgeving van Hellevoetsluis niet, want een heerlijke winterwandeling is ook zo gemaakt.

Kerst uitjes in de buurt

Kerstmarkt Heenvliet

Kerstmarkt Heenvliet

Kerstmarkt Heenvliet

De kerstmarkt in Heenvliet gaat helaas niet door in 2020.

Lees verder...
Omgeving Hellevoetsluis

Omgeving Hellevoetsluis

Omgeving Hellevoetsluis
Lees verder...

Ons kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Poort van Zeeland! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: