Kerst

Kerst 2022

Kerst 2022 bij EuroParcs

Kerstmis samen vieren in een fijn, warm en gezellig vakantiehuis op een versierd vakantiepark? Dat maakt het pas écht bijzonder. Boek daarom nu meteen bij EuroParcs en je bent verzekerd van een vakantie tijdens de kerst om te genieten van de mooiste tijd van het jaar!

  • kinderanimatie

  • winterse activiteiten op het park

  • kerstmarkten in nabij gelegen steden

  • winterwandelingen maken in de natuur

  • en meer ...

Meer lezen De Kerstdagen boeken ✨

Kerst vieren op EuroParcs vakantieparken Nederland en België

20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-370 - kopie

Kerst op EuroParcs Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.

Vakantiehuis kerst

Huisje huren deze kerst? Kerst vieren in een vakantiehuis is helemaal hip. Droom je ervan om Kerstmis door te brengen in een gezellig vakantiehuis omringd door een feestelijk aangekleed vakantiepark en nabij sfeervolle verlichte steden? Huur samen een vakantiehuis met Kerstmis bij EuroParcs, dat weet je dat je goed zit!

Kerst vakantie

De vakantiehuizen op de vakantieparken van EuroParcs liggen in de mooiste uithoeken van Europa. Geniet dit jaar van de kerst door een wintervakantie met jouw gezin op een uniek gelegen vakantiepark in Nederland te boeken of boek jullie wintersport in Oostenrijk bij EuroParcs voor een kerst vakantie met een magisch winterlandschap!

Winter 2022

Beleef deze winter op en rond de vakantieparken van EuroParcs. Elk vakantiepark is ondergedompeld in een sfeervolle kerstsetting, heeft een kerstprogramma en winterse activiteiten in de omgeving, zoals kerstmarkten. Ontdek wat er deze winter voorafgaande aan kerst, in de kerstvakantie en tijdens de kerstdagen tot en met de jaarwisseling te doen is bij EuroParcs. Voorkeur voor vuurwerkvrij? Bekijk dan onze vuurwerkvrije vakantieparken.

Najaar 2022

Kom romantisch overnachten samen met jouw partner of gezellig met je gezin op een uniek gelegen vakantiepark, in een karakteristieke omgeving en luxe vakantiewoning. Maak een heerlijke winterwandeling in de prachtige natuur, reserveer het kerstmenu en laat je verwennen terwijl de kinderen zich vermaken met de animatie tijdens de kerstvakantie! Heerlijk toch?

Aanbiedingen december 2022

En ... wat ga jij doen deze kerst? Is waarschijnlijk de meest gestelde vraag van het jaar. Winter is coming en zo ook de december feestmaand. Een maand vol leuke feestdagen van Sinterklaas en kerst tot en met Oud & Nieuw. Bekijk de aanbiedingen en profiteer!

20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-317 Christmas