Kerst bij Resort De Biesbosch

Beleef kerst bij Resort De Biesbosch

Kom en beleef de kerst op en rondom vakantiepark Resort De Biesbosch! Een bezoek brengen aan de grootste kerstmarkt van Nederland gaat dit jaar helaas niet door, maar (!) en reserveer een foodbox bij je verblijf en proef het kerstmenu van Brasserie De Biesbosch bij jouw in je vakantiehuis! Je kunt het laten bezorgen of zelf afhalen. Oh, en de keuze is reuze dus kijk snel verder op deze pagina voor meer informatie over het aanbod! Geniet zorgeloos van een kerstdiner tijdens de kerstdagen samen met jou en je partner of gezin!

Laat je ondertussen alvast inspireren voor een bezoek aan kerstmarkt Dordrecht , in 2021! EuroParcs Resort De Biesbosch is namelijk de ideale uitvalsbasis, want vanaf het vakantiepark ben je er zo. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht, want tijdens de kerstvakantie is zijn Beau & Bloem en het animatieteam van de partij met een sprankelend animatie programma . Aan van alles is gedacht. Resort De Biesbosch sprankelt zelf ook door de kerstverlichting, zodat jullie bij aankomst gelijk ondergedompelt worden in de fijne, gezellige en warme sfeer van de wintervakantie!

Kerst uitjes in de buurt

Kerstmarkt Dordrecht

Kerstmarkt Dordrecht

Kerstmarkt Dordrecht

De grootste kerstmarkt van Nederland gaat helaas niet door in 2020, op naar 2021!

Lees verder...
Omgeving Dordrecht

Omgeving Dordrecht

Omgeving Dordrecht
Lees verder...

Ons kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort De Biesbosch! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: