Terug
13 februari 2023

Buitenkansje: meivakantie bij EuroParcs

EuroParcs Zilverstrand België Mol Buitenkansjes kind familie minigolf vakantiepark

De meivakantie is echt een ideale vakantieperiode. Waarom precies? Het is dan volop voorjaar! Dat betekent dat je tijdens je vakantie best een grote kans hebt op zonnige en warmere dagen. Ook is het de laatste schoolvakantie vóór de zomervakantie. Zo kun je nog even opladen voor de laatste loodjes. Bekijk onze geselecteerde vakanties en pak jouw Buitenkansje voor de meivakantie.

Buitenkansjes meivakantie

1. Volop (water)pret op EuroParcs Zuiderzee

2. Dichtbij de Efteling op EuroParcs Kaatsheuvel

3. Uitwaaien aan de kust bij EuroParcs Poort van Zeeland

Volop (water)pret op EuroParcs Zuiderzee

Een zorgeloze meivakantie vol plezier beleef je bij vakantiepark EuroParcs Zuiderzee! Dit vakantiepark ligt pal aan het Veluwemeer in Biddinghuizen en is qua faciliteiten helemaal compleet. Een binnenzwembad, watersportcentrum, gezellig animatieteam, alpacaweide, minigolf en ga zo maar door! Ideaal voor je meivakantie met de kinderen, want die vermaken zich wel! Een echt buitenkansje is toch wel dat je binnen 5 minuten naar Walibi Holland rijdt. Ook zit je vlakbij het pittoreske Hanzestadje Elburg, waar je even helemaal terug in de tijd gaat.

Stijlvol verblijven in chalet Velthorst 4

Als je op zoek bent naar een 4-persoons vakantiewoning met een hoog comfortniveau, dan zit je in chalet Velthorst 4 goed. Dit stijlvolle vakantiehuis is gezellig aangekleed, waardoor je je helemaal op je gemak zal voelen tijdens je verblijf. Doordat de woning vrijstaand is en wordt omringd door groen, geniet je van veel privacy en rust in de tuin. Ideaal in het voorjaar, wanneer het zonnetje zich weer meer laat zien!

Dichtbij de Efteling op EuroParcs Kaatsheuvel

Tijdens je welverdiende meivakantie een dagje naar de sprookjeswereld van de Efteling? Combineer het dan met een verblijf op EuroParcs Kaatsheuvel en pak dit Buitenkansje! Het vakantiepark ligt op maar 5 minuten rijafstand van de Efteling. Faciliteiten als een indoor speeltuin, binnen- en buitenzwembad, animatie en minigolf maken je meivakantie hier pas echt compleet. Ook zoek je makkelijk de natuur op in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en kun je een dagje het gezellige Tilburg bezoeken. Relaxter dan dit wordt je Eftelingbezoek niet!

Sfeer en comfort in Berkel 4

Welkom in Berkel 4, een moderne vakantiewoning waarin sfeer en comfort centraal staan. Dit vrijstaande chalet is ideaal voor een kleinere reisgezelschappen, die wel van een beetje luxe houden. Het tijdloze interieur met stoere accessoires zorgt direct voor een thuisgevoel. Naast alle nodige voorzieningen geniet je ook van een ruime tuin.

Uitwaaien aan de kust bij EuroParcs Poort van Zeeland

Zand, strand en fun! Vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland is een vakantiepark waar ontzettend veel te doen is voor jong en oud. De locatie alleen al is een geweldige reden om je meivakantie hier te boeken. Alles op het park staat in het teken van de kust. Het Quackstrand ligt op loopafstand van het vakantiepark, perfect met kleine kinderen dankzij het ondiepe water. Op het park vermaken de kleintjes zich urenlang in de Adventuredome, de speeltuin en bij de animatie. Bezoek het historische Hellevoetsluis of het bruisende Rotterdam.

Strandgevoel in chalet Hackfort 6

Chalet Hackfort 6 is een stijlvol vakantiehuis dat van binnen heel ruimtelijk en sfeervol oogt. Door alle ramen schijnt er veel zonlicht in de woonkamer, waardoor je ook binnen dat fijne strandgevoel krijgt. De keuken en badkamer zijn luxe uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Buiten geniet je van nóg meer ruimte dankzij de grote tuin met tuinmeubilair.