• Header Camping en Jachthaven Uitdam Water Flowers

EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam

Uitdam, Noord-Holland (NL)

Faciliteiten op EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam

Hier vind je een camping aan het Markermeer met eigen jachthaven

CampingCamping

  • Stortplaats chemisch toilet
  • Gratis warme douches
  • Huisdier(en) op camping toegestaan
  • Afwasplaatsen

Wat is er te doen in de omgeving van Uitdam, Noord-Holland

De perfecte uitvalsbasis voor Marken, Volendam en de Zaanse Schans

Welke activiteiten zijn er op de camping?

Tijdens (school)vakanties worden op EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam door onze Fun Heroes 6 dagen in de week de leukste animatieactiviteiten georganiseerd voor diverse leeftijden. De Fun Heroes zijn onze rondreizende animatieteams en nemen je mee in een wereld vol kindershows, creatieve opdrachten en sportieve en spannende spellen. Let op, de Fun Heroes zijn er niet elke dag. Je kunt het actuele animatieprogramma van het park bekijken via de EuroParcs app of via onderstaande button. 

Bekijk activiteiten

EuroParcs Poort van Amsterdam Sup Board Vader Dochters Water

Over EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam

Wie, wat, waar, wanneer

Geniet van een heerlijke kampeervakantie aan het water op EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het mooie Markermeer. Met een boot vaar je zo het Markermeer op en geniet je van alle rust in de natuur. De drukte zoek je zo op met bruisend Amsterdam om de hoek! Zo heb je tijdens je vakantie het beste van beide werelden.

Kamperen

Direct aan het water van het Markermeer liggen de caravan- en camperplekken van EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam. Op de ruime plekken heb je meestal de beschikking over elektriciteit (6 ampère). Iets verder naar achteren vind je de kampeerplekken voor tenten. Het zachte gras is perfect om je tent op te zetten. Daarnaast beschik je over een sanitair gebouw, waar je gratis kunt douchen. Bij EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam geniet je tijdens het kampeerseizoen van 1 april tot 1 oktober van de unieke ervaring van kamperen aan het water.

Water en oer-Hollandse plaatsen

Geniet van een vakantie in een rustige Noord-Hollandse omgeving. Op EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam word je omringd door water waar je je de hele dag heerlijk kunt vermaken. 's Avonds leg je je boot aan in de jachthaven en geniet je van de faciliteiten op het nabijgelegen EuroParcs Poort van Amsterdam. Tegelijkertijd sta je ook zo in hartje Amsterdam. Ook ben je in een half uur in Marken, Volendam of op de Zaanse Schans. Op nog geen vijf minuten varen ligt ook het eiland Marken, wat je vanaf het vakantiepark zo kunt zien liggen.

Strandgangers opgelet!

Helaas kun je in verband met werkzaamheden van de Alliantie Markermeerdijken voorlopig geen gebruik maken van het strandje op de camping. Wel kunnen we met trots melden dat het strandje bij het appartementencomplex midden op het vakantiepark, bereikbaar is voor al onze strandgangers. Dit strandje is helemaal vernieuwd, dus je kunt hier naar hartenlust genieten van de zon, het Markermeer én het strandje.

Er zijn daarnaast ook langdurige werkzaamheden bij ons park en langs de dijk. Langs het park en de camping zijn ze bezig met dijkversterking.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Ga naar Google Play Store Ga naar Apple App Store

Adres

EuroParcs Camping en Jachthaven UitdamZeedijk 21154 PP UitdamRoute naar het park