Familie

Genieten met het gezin? Dat is in de omgeving van Resort De Wije Werelt een makkie! Er is zoveel te doen, dat je elke dag op pad kunt! Bekijk de mogelijkheden. 

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Arnhem

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! 

Julianatoren

Julianatoren

Apeldoorn

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Otterlo

Een van de ingangen van het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 2 kilometer afstand van EuroParcs Resort De Wije Werelt. Dus je bent er zo!

Apenheul

Apenheul

Apeldoorn

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers!

De Spelerij en Uitvinderij

De Spelerij en Uitvinderij

Dieren

De Spelerij en De Uitvinderij zijn een uniek speel- doe- en ontdekpark met een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Kom langs en ontdek het! 

Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

Otterlo

In het Kröller Müller museum vindt u een wereldberoemde collectie kunst, voornamelijk uit de 19e en 20e eeuw. Plan je bezoek! © Alle foto's met dank aan het Krüller-Müller Museum.

Museonder

Museonder

Otterlo

Het eerste ondergrondse museum ter wereld neemt je steeds dieper de grond in. Onderweg kom je van alles tegen, zoals het wortelstelsel van een ruim 135 jaar oude boom, beenderen van dieren die soms al duizenden jaren zijn uitgestorven. Kortom, plan je bezoek!

Schateiland Zeumeren

Schateiland Zeumeren

Voorthuizen

Schateiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. Ga samen met de Kapitein op ontdekkingsreis! Wat is er leuker dan zelf goudzoeken in het water, geschminkt te worden door een piraat en mee te gaan met schatgraven?

Speelparadijs

Speelparadijs

Apeldoorn

Binky is het vrolijke varken van Kinderboerderij Malkenschoten. Hij heeft veel dierenvriendjes die jou graag eens willen ontmoeten; geiten en vreemde vogels ... Heb je alvast zin om te kleuren met Binky? 

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo

Apeldoorn

Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalig Koninklijk Paleis als museum opengesteld voor publiek. Ontdek de rijke historie! De foto van Paleis Het Loo is circa 1960 gemaakt door H. Stokhuyzen.

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Utrecht

Ontdek Ouwehands Dierenpark Rhenen in provincie Utrecht. Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, ontdek de speeljungle, ga op avontuur in Expeditie Berenbos! Durf jij het aan? 

China Light Festival

China Light Festival

Ouwehands Dierenpark

Het magische China Light Festival komt terug deze winter… En hoe! Bewonder in de meest koude periode van het jaar het totaal vernieuwde lichtspektakel!

De Beekse Hoeve

De Beekse Hoeve

Otterlo

Voor een leuk dagje uit gaat u naar De Beekse Hoeve! Van heel veel verschillende activiteiten, huifkartochten, fiets uitjes tot aan de safari trein! 

Stoomtrein

Stoomtrein

Veluwe

De Veluwse Stoomtrein is een bijzondere attractie. Beleef een dagje met spoorvervoer uit het verleden al rijdend door het schitterende landschap op de Veluwe! 

Nationaal Park Veluwezoom

Nationaal Park Veluwezoom

Rheden

Nationaal Park Veluwezoom leven de dieren harmonieus met elkaar samen, geniet van dit schouwspel en bewandel de mooiste routes. Ook voor kinderen hartstikke leuk! 

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Doorwerth

In Kasteel Doorwerth, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn, zijn drie musea te bezoeken. Op de stuwwal erachter ligt een afwisselend heuvellandschap met bossen, akkers en weilanden waar het heerlijk wandelen of fietsen is. ©Foto GLK 

Op safari in eigen land

Op safari in eigen land

Veluwe

Ga op safari in eigen land samen met de boswachter en zoek naar één van de dieren van de Nederlandse Grote Vijf. Je komt op plekken waar je normaal niet zomaar komt en de boswachter vertelt je alles. Leuk jong en oud!  

Wandelroute Otterlo

Wandelroute Otterlo

Planken Wambuis

ROLSTOELVRIENDELIJK - Ga op avontuur in dit heuvelachtige bos en geniet van het uitzicht over het uitgestrekte heideveld. Kijk bij de observatiepost uit naar de pony’s en de Spaanse Sayaguesa-runderen die op de vlakte van de graasweide grazen! 

Pitch And Putt

Pitch And Putt

Wilp

Minigolf USA is leuk voor jong en oud! De banen zijn veel ruimer, mooier en uitdagender opgezet en de holes zijn langer. Kortom: ideaal familie-uitje! 

Bekijk ook...

Veilig betalen met: