Restaurant

Restaurant & Brasserie op Resort De Kraaijenbergse Plassen

Ontdek Restaurant & Brasserie Op Den Drul op het vakantiepark!

Het restaurant op vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen van EuroParcs heet Brasserie Op Den Drul. Even geen zin om te koken? Geen probleem! Kom langs in ons gezellige restaurant annex brasserie, voor de lekkerste lunches en diners. Het restaurant is gevestigd in een oud boerderijgebouw, wat prachtig verbouwd is met behoud van de authentieke details. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Linden en Cuijk bij uitstek.

Hier serveren wij een lekkere lunch en ook smaakvolle diners voor het hele gezin! Het EuroParcs 3-gangen menu staat altijd garant voor goed en voordelig dineren. Uiteraard geschikt voor het hele gezin, want ook aan de kleinsten is gedacht!

Verblijf je niet op het vakantiepark, maar wil je toch een keertje komen eten? Waarom niet? Ook gasten die niet op het park verblijven, zijn van harte welkom!

Een verrassende uitstraling!
Entourage en sfeer van de brasserie in Linden is niet in één woord te vatten! Het staat bol van gezelligheid... Het restaurant annex brasserie met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en culinair samen kunt genieten. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee als rustmoment tussen de wandelingen door de prachtige en uniek gelegen ligging is het restaurant de perfecte plek. Laat de lunch als break of het diner als afsluiter van een prachtige (vakantie) dag je smaken. Wat de reden ook is, er is altijd een aanleiding om een hapje te komen eten, gezelligheid kent geen tijd.

Laat het je smaken
De keuken van het restaurant op De Kraaijenbergse Plassen neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg...een onvergetelijke ervaring!

Brasserie
Lekker borrelen met jouw gezelschap of op het terras een hapje en een drankje nuttigen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltijd? We zien jullie graag in ons Brasserie! Like en volg onze facebook pagina voor de laatste nieuwtjes: facebook.com/OpdenDrul.

Maak jouw verblijf extra compleet!

Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant raden wij aan om vooraf te reserveren. Onze tip is om minimaal één moment tijdens jouw vakantie een tafel te reserveren en je culinair te laten onderdompelen en te genieten samen van een heerlijke diner of lunch. Jullie zijn immers niet voor niets op vakantie, laat je lekker verwennen.

Veilig betalen met: