Interactieve speeltoestellen

Interactieve speeltoestellen

In 2016 zijn er interactieve speeltoestellen geplaatst. Deze interactieve speeltoestellen brengen buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Sona, de interactieve dans- en geluidsboog

De Sona is een speelboog die garant staat voor plezier. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor een spel waarin kinderen een code moeten onthouden of supersnel een parcours moeten afleggen. Twee kinderen die samen met hun moeder en oma dansenbewegingen maken of in het Chinees tellen? Dat is een heel normaal verschijnsel bij dit spannende toestel voor de hele familie.

De grote oranje boog is al van verre herkenbaar en zo een echte eyecatcher. Bovenin de boog zit een camera die precies registreert wat kinderen op de vloer doen. De speelvloer is vrij toegankelijk en meerdere kinderen kunnen tegelijkertijd spelen en bewegen op de muziek.

Toro, het interactieve sportveld

De Toro is ontwikkeld vanuit het gedachtegoed van hockeycoach Marc Lammers. Waar hij vroeger zelf opstraat voetbalde of hockeyde, constateerde hij dat kinderen opeens achter de Wii zaten. Kinderen moeten de ruimte krijgen om te sporten en 'te pielen', ook als die ruimte beperkt beschikbaar is. Het spel op de Toro ligt nooit stil. Door de afgeschuinde hoeken en 4 doeltjes aan iedere zijde van het veld is het spel altijd in beweging en staat er geen enkele speler stil.

De Toro is een kleurrijk sportveld, waarbij de traditionele doeltjes zijn vervangen door interactieve panelen. De goals met LED-verlichting en sensors reageren als het doel geraakt wordt. Het veld is 13x13 meter en per 100 vierkante meters kunnen er vijf spelers op sporten. 

Sutu, de interactieve voetbalmuur

De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De voetbalmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijkvoorziening, maar ook voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau.

De voetbalmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de voetbalmuur geüpload die het product vernieuwend houden.

De Yalp Sutu is iedere zaterdagavond te zien in De Eretribune op Fox Sports. 

Veilig betalen met: