Stedelijke en culturele uitstapjes

Rondom Resort Veluwemeer zijn er veel steden te bezoeken!

Stedelijk

In de buurt van Resort Veluwemeer liggen veel leuke plaatsen om te bezoeken! Shoppen, kunst en cultuur snuiven? Wij helpen je graag op weg!

Elburg

Elburg

Elburg

Elburg staat op de lijst van 10 Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn, en niet voor niks! Bezoek deze gezellige plaats en laat je verassen!

Giethoorn

Giethoorn

Giethoorn

Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep, onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter. 

Harderwijk

Harderwijk

Harderwijk

Voor de dichtstbijzijnde stad met winkels moet u in Harderwijk zijn. In de zomer staat het gehele plein vol met heerlijke terrasjes en in de winter staat er een schaatsbaan! Harderwijk heeft meer te bieden, zoals een boulevard aan het water. 

Kampen

Kampen

Kampen

Net als Elburg is Kampen een Hanzestad met een mooie historie. De stad is prachtig om te bekijken en door heen te lopen. Vele restaurants en winkels zijn voorhanden. Een bezoekje aan de haven kan zeker niet ontbreken. 

Nunspeet

Nunspeet

Nunspeet

Het dorp Nunspeet biedt bos, heide, zandverstuivingen, polders, het Veluwemeer en een gevarieerd landschap. Als wandelaar, fietser of ruiter komt u langs prachtige plekjes. Sfeervolle horeca en winkels maken Nunspeet tot een leuk dagje uit!

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Met de prachtige binnenstad en de mooie dom is deze stad niet alleen maar een winkel walhalla. Vanuit Nunspeet makkelijk te bereiken met de trein. Met de auto kunt u er uiteraard ook prima komen of ga slim naar Utrecht met de Park & Ride

Zwolle

Zwolle

Zwolle

Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad met een divers winkelaanbod. Zowel bekende winkels als een groot aantal exclusieve winkels en boetiekjes.

Bekijk ook...

Veilig betalen met: