Uddelaer Brouwerij

Een culinaire beleving in de kleinste stad van Nederland, Staverden!

Uddelaer Brouwerij

Een bezoek aan de Veluwe is pas compleet met een uitstapje naar de kleinste stad van Nederland ‘Staverden’. Hier is ook een echte bierbrouwerij/brewpub De Uddelaer in het koetshuis van Kasteel Staverden.

Bierbrouwerij De Uddelaer is in 2015 in Uddel van start gegaan als hobby-brouwerij en familiebedrijf. Vervolgens heeft de brouwerij zich als micro-brouwerij een positie verworven in de lokale markt. Met de huisvesting in het Koetshuis van Kasteel Staverden beschikt Uddelaer over een unieke ambiance. Geniet van een speciaal bier tussen de brouwketels of op het terras met uitzicht op Kasteel Staverden en de prachtige tuinen. Natuurlijk hoort een bezoek aan de witte pauwen op het landgoed daar ook bij.

Eigenaar van De Uddelaer is Jacques Brinkman, voormalig wereld- en olympisch kampioen hockey. Als ondernemer in sportartikelen kreeg hij belangstelling en waardering voor ambachtelijke productiemethoden die hij leerde kennen tijdens de vele bezoeken aan India en Pakistan. Kies voor een rondleiding, een toelichting van de brouwmeester, een bierproeverij of geniet gewoon van een speciaal bier. Te boeken via de website van Uddelaer Brouwerij. Dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 13.00.

Bekijk ook...

Veilig betalen met: