EuroParcs Koningshof

Een verblijf aan de rand van de Schoorlse Duinen

Welkom bij EuroParcs Koningshof

 Dit is dé plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. EuroParcs Koningshof ligt in het pittoreske dorpje Schoorl en aan de rand van Nationaal Park de Schoorlse Duinen. Hoge zandduinen en oude bossen kenmerken dit natuurgebied in de kop van Noord-Holland. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen: in de omgeving vind je meer dan 60 kilometer aan wandelpaden! 

Oud-Hollandse huisjes en pittoresk Schoorl
Dankzij de groene lanen en de oud-Hollandse uitstraling van de huisjes krijg je op EuroParcs Koningshof meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park wordt omringd door bos, is slechts 7 kilometer verwijderd van het strand en het ligt op loopafstand van Schoorl. De straatjes van het schilderachtige dorpje nodigen uit tot een wandeling en een stevige klim naar de top van De Klimduin. De duinen beginnen in Schoorl namelijk al midden in het dorp!
 

Nationaal Park de Schoorlse Duinen
EuroParcs Koningshof ligt midden in één van de mooiste kustgebieden van Nederland: de Schoorlse Duinen. Dwaal over de uitgestrekte paarse heidevelden, door de ruige bossen en over de stuifduinen. Op sommige plekken zijn de duinen 5 km breed en bereiken ze een hoogte van 54 meter. In de duinen is ook een MTB-route uitgezet én je vindt er meer dan 60 kilometer aan gemarkeerde wandelroutes. Hier raak je dus niet snel uitgewandeld! Een populaire fietsroute is de Brede Duinenroute (45 km) die je meeneemt langs de meeste zandduinen en het dorp. EuroParcs Koningshof is een heerlijke plek om uit te waaien en tot rust te komen.

map-noord-holland
EuroParcs Koningshof
Een verblijf bij de kust!
Bekijk op kaart

Fotoalbum EuroParcs Koningshof

Bekijk de foto's van het vakantiepark

Faciliteiten

Kenmerken van EuroParcs Koningshof

Algemeen

  • Receptie op het park
  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

  • Broodjesservice
  • Barbecueservice

Sport & Spel

  • Klimtoestel
  • Tafeltennistafel

Adres & route

Vakantiepark
EuroParcs Koningshof

Duinweg 99
1871 AE Schoorl
T +31 (0) 88 070 80 90

Omgeving

Natuurliefhebbers zitten hier op de goede plek. Je vindt hier het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de kust van Nederland: de Schoorlse Duinen. EuroParcs Koningshof ligt in een pittoresk dorpje in Noord-Holland, in Schoorl, en ligt aan de rand van Nationaal Park de Schoorlse Duinen. Kom volop uitwaaien, klimmen, wandelen of fietsen. Er is meer dan 60 kilometer aan wandelpaden aangelegd, die je naar de hoogste duinen, de oudste bossen en de stuivende duinen leiden. Kies voor de Brede Duinroute als je het meeste van de duinen en van het dorp wilt zien. Meer weten? Lees dan snel verder!

Vind jouw favoriete accommodatie op EuroParcs Koningshof

Veilig betalen met: