Ontdek de Fun Club!

De themaweekenden van de Fun Club zijn er voor het hele gezin. Tijdens deze weekenden wordt er vaak toegewerkt naar een show van een bekend (kinder)artiest. Van minishow tot magic dinner. Kinderen krijgen op vrijdagavond films met liedjes van de groep te zien, zaterdag worden met hen allerlei spelletjes gespeeld en op zondag is de theatershow. En die beleving gaan we niet alleen met deze groep creëren maar door het hele jaar heen: wij houden van themaweekenden!! En gezinnen kunnen daar altijd bij zijn door de themaweekenden van de Evenementen Fun Club te bezoeken.

Andere thema’s door het jaar heen zijn onder meer boer en boerin Fien & Teun, de reislustige Dora & Diego, Thomas de Stoomlocomotief of Brandweerman Sam. De activiteiten worden op het thema aangepast. Vast thema is echter altijd dat er volop kinderanimatie is. Soms alleen om te kijken, soms kunnen de kinderen actief mee springen.

De Fun Club is er echter niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen profiteren ervan. Zo kun je naar OnWheels-evenementen, een Oktoberfest, een Magic Dinner voor twee of het hele gezin en wat al niet meer. En dat allemaal gratis tenzij anders vermeld.

Wilt u weten wat de activiteiten zijn van de Fun Club is als u er ook bent? Bekijk het animatie programma op de pagina van het vakantiepark van uw keuze. U kunt ook voor de zekerheid even bellen met het Resort van uw keuze op 088 070 80 90 (lokaal tarief). Wij beantwoorden vragen graag! 

Kortom, ontdek en beleef het bij EuroParcs!

Veilig betalen met: