Terug
01 mei 2024

5 tips voor rolstoelvriendelijke vakantieparken

MIWA rolstoelvriendelijk vakantiepark met hond

Rolstoelvriendelijke vakantieparken

Ben je op zoek naar rolstoelvriendelijke vakantieparken? Bij EuroParcs vind je verschillende opties voor een onvergetelijke én ontspannen vakantie! Ontdek onze vijf tips voor een toegankelijke vakantie.

  1. EuroParcs Beekbergen L-Cube Plus MIVA 6 persoons

  2. EuroParcs De Zanding L-Cube MIVA 4 persoons

  3. EuroParcs IJsselmeer Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 persoons

  4. EuroParcs De Biesbosch Pavilion MIVA 5 persoons

  5. EuroParcs Limburg Daelenbroeck MIVA Sauna 12 persoons

Rolstoelvriendelijke vakantie bij EuroParcs Beekbergen

Ben je op zoek naar een vakantiepark midden in de Veluwe mét geschikte toegankelijke vakantiewoningen? Dan is EuroParcs Beekbergen een uitstekende keuze. Geniet van de frisse dennengeur en fluitende vogeltjes terwijl je ontspant in jouw luxe vakantiewoning.

L-Cube Plus MIVA 6

Ontdek de vakantiewoning L-Cube Plus MIVA 6 voor een heerlijke vakantie. Deze ruim opgezette woning is geschikt voor 6 personen en aangepast voor mindervaliden. Naast de sfeervol ingerichte woonkamer en compleet uitgeruste keuken, vind je ook een aangepaste badkamer en bredere deuren.

europarcs-beekbergen-accommodation-miva-cube-small-exterieur20220502-EuroParcs - Beekbergen-81

Rolstoelvriendelijke vakantie bij EuroParcs De Zanding

Aan de andere rand van de Veluwe vlakbij Otterlo vind je het pareltje EuroParcs De Zanding. Gelegen rondom het meer De Zanding kan je hier een heerlijke vakantie tegemoet gaan met rolstoel. Ervaar de luxe van een toegankelijke vakantiewoningen in dit groene vakantiepark.

L-Cube MIVA 4

Ontdek de L-Cube MIVA 4 bij EuroParcs De Zanding! Deze vakantiewoning is extra bijzonder, want alles opbrengsten van de woning komen terecht bij de Esther Vergeer Foundation!

Het vrijstaande en gelijkvloerse chalet is aangepast voor mindervaliden. Zo vind je er brede deuren, verlaagde of verwijderde drempels en een aangepaste badkamer. Ook is het gemakkelijk gemaakt om vanuit de woning zo naar het moderne zonneterras te gaan!

de-zanding-l-cube-miva-4-esther-vergeer-foundationbeekbergen-l-cube-miva-4-bathroom

Rolstoelvriendelijke vakantie bij EuroParcs IJsselmeer

Gelegen aan het IJsselmeer vind je dit sfeervolle vakantiepark, waarbij alle luxe vakantiewoningen aan het water liggen. Een unieke ervaring dus! Zie je het voor je? Heerlijk ontspannen in de tuin, terwijl je uit kijkt over het water.

Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers.

Jouw toegankelijke vakantie begint pas echt bij de Watervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers. bij EuroParcs IJsselmeer. Deze luxe villa is ruim opgezet, modern ingericht en heeft bijzondere wellness faciliteiten. Zo vind je hier een sauna, Sunshower en een jacuzzi! Er zijn verschillende hulpmiddelen aangebracht in de woning, zoals steunen in het toilet en de badkamer en een hoog laag bed in de slaapkamer op de begane grond.

Watervilla Deluxe Vakantiehuis op Vakantiepark EuroParcs IJsselmeerWatervilla MIVA Wellness Deluxe 6 pers. badkamer

Rolstoelvriendelijke vakantie bij EuroParcs De Biesbosch

Op steenworpafstand van Nationaal Park De Biesbosch en aan het Hollands Diep vind je vakantiepark EuroParcs De Biesbosch. Je vaart hier zo vanuit de jachthaven de natuur in! Een oase van rust en tegelijk vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Breda.

Pavilion MIVA 5

Ontdek de woning Pavilion MIVA 5 bij EuroParcs De Biesbosch. De vrijstaande en gelijkvloerse woning is geschikt voor vijf personen en is aangepast voor mindervaliden. Naast een aangepaste badkamer en brede deuren is er ook een tillift aanwezig! Alles om het onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

De Biesbosch Pavilion MIVA 5 Exterior 1vertrek-biesbosch

Rolstoelvriendelijke vakantie bij EuroParcs Limburg

Gelegen tussen Roermond en Sittard vind je EuroParcs Limburg in het Limburgse Susteren. Geniet van een ontspannen vakantie op dit sfeervolle en kindvriendelijke park! Het park beschikt over een binnenzwembad, indoor speeltuin, strandbad en een dierenweide. Er valt dus genoeg te beleven samen.

Daelenbroeck MIVA Sauna 12

Ga je met een grote groep op vakantie en zoek je een rolstoel toegankelijke woning? Bekijk dan Daelenbroeck MIVA Sauna 12 bij EuroParcs Limburg! Deze vrijstaande woning beschikt over een slaapkamer op de begande grond, geschikt voor mindervaliden. Hier vind je ook een badkamer met steunbeugels. Hiernaast vind je in de woning op de bovenste etage nog vijf extra slaapkamers en een traditionele sauna of infraroodsauna!

europarcs-limburg-daelenbroeck-miva-sauna-12-526 (4)europarcs-limburg-daelenbroeck-miva-sauna

Boek jouw rolstoelvriendelijke vakantiepark

Kan je niet wachten tot jouw volgende vakantie? Boek nu jouw rolstoelvriendelijke vakantiewoning bij EuroParcs en tel de dagen af!