europarcs-beekbergen-accommodation-miva-cube-small-exterieur

Rolstoel vriendelijke vakantie

Locatie

Datum

2

Rolstoel vriendelijke vakantie in een vakantiepark

Ben je op zoek naar een toegankelijk vakantiehuis voor je vakantie in Nederland? Bij EuroParcs vakantieparken vind je een ruim aanbod aan toegankelijke vakantiehuizen die je vakantie op het park zo zorgeloos en plezierig mogelijk maken.

Onze rolstoel vriendelijke vakantiehuizen zijn ontworpen om aan een breed scala van behoeften te voldoen. Of je nu beperkt mobiel bent of gewoon een toegankelijke en comfortabele omgeving wenst, bij EuroParcs vind je jouw toegankelijke vakantie in de mooiste vakantiehuizen!

Zoekresultaten (20)
Max. 6
3 slaapkamers

2 nachten vanaf

346,10
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 10
5 slaapkamers

2 nachten vanaf

459,90
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 5
3 slaapkamers

2 nachten vanaf

283,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 6
3 slaapkamers

2 nachten vanaf

370,90
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 3
2 slaapkamers

2 nachten vanaf

328,30
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 4
2 slaapkamers

2 nachten vanaf

346,82
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Rolstoel vriendelijke vakanties in Nederland & België

Een toegankelijke vakantie betekent niet alleen een vakantie in een rolstoel, maar ook een vakantie zonder beperkingen voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit. In Nederland en België vind je veel vakantieparken die bij uitstek geschikt zijn voor een toegankelijke vakantie en je een ontspannen vakantie garanderen.

Onze toegankelijke vakantiehuizen zijn bijvoorbeeld uitgerust met bredere deuren, toegankelijke badkamers en toiletten of een gezellig terras op de begane grond. Weet je niet zeker of je gekozen vakantiehuis geschikt is voor een toegankelijke vakantie?

Al onze toegankelijke vakantiehuizen hebben het woord MIVA in hun naam staan. Kies je favoriete vakantiehuis, verzamel je familie of vrienden en geniet van een comfortabele vakantie.

Toegankelijke vakanties aan zee

Nederland, bekend om zijn kilometerslange Noordzeekust en brede stranden, is de perfecte bestemming voor een toegankelijke vakantie aan zee. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod aan vakantieparken op slechts enkele meters van de zee, maar ook vele extra's die van je toegankelijke vakantie aan zee een onvergetelijke ervaring maken.

Op veel plaatsen in Nederland vind je rolstoel vriendelijke toegangen tot het strand en de zee. Een goede leidraad bij het vinden van het perfecte strand is de Blauwe Vlag. Dit certificaat wordt toegekend aan stranden die bijzonder veilig, schoon en milieuvriendelijk zijn. Een ander criterium is de toegankelijkheid van het strand.

Toegankelijke strandvakanties in Nederland

Vooral in de provincies Zeeland en Noord-Holland zijn er veel stranden met een blauwe vlag. Bij sommige strandpaviljoens kun je een Strandjutter huren.

Dit zijn rolstoelen die speciaal zijn ontworpen voor een uitstapje naar het strand. Met de Strandjutter kun je je gemakkelijk over het strand verplaatsen en een heerlijke dag aan zee hebben!

EuroParcs Cadzand Beach Sunset Shellszeehond strand zon

Toegankelijke vakanties met hond

Heb je een hond en wil je die meenemen op vakantie bij EuroParcs? Geen probleem! Honden zijn welkom op onze vakantieparken en in veel vakantiehuizen! Het maakt niet uit of je beste vriend een hulphond is of gewoon deel uitmaakt van het gezin.

Toegankelijke vakanties aan het water met een hond

Niet alleen aan zee kun je heerlijk ontspannen, je vindt ook vakantieparken aan rivieren en meren die alles bieden voor een perfecte vakantie met je hond.

Het Veluwemeer en het IJsselmeer zijn ideaal voor iedereen die van een vakantie aan het water houdt, maar geen lange autorit wil maken: Want voor veel Duitse vakantiegangers liggen deze twee recreatiegebieden op slechts een paar uur rijden. Dit maakt reizen ernaartoe veel relaxter, vooral met een rolstoel, kinderen of een hond.

De twee grote meren behoren tot de populairste bestemmingen in Nederland en bieden perfecte omstandigheden voor een toegankelijke vakantie aan het water met een hond in de zomer, herfst of winter. Natuurlijk vind je hier ook unieke vakantieparken van EuroParcs. Kies nu je vakantiepark en beleef een onvergetelijke vakantie!

dog lake EuroParcs ZilverstrandEuroParcs, hond een brug op vakantiepark EuroParcs De Zanding in Nederland