Secret Parcs

Verrassingsvakantie

EuroParcs Secret Parcs

Datum

2

Vakantie met locatie onbekend

Ga je graag een avontuur aan? Ontdek dan het nieuwe concept bij EuroParcs: Secret Parcs! Jij kiest het reisgezelschap en de data en wij regelen de rest. In de loop van de weken ontvang je hints waar je heen gaat, om het extra spannend te houden. Voor slechts 10 euro is het ook mogelijk om een thema te kiezen!

Je overnacht op één van de vakantieparken in Nederland en België. Waar je overnacht hoor je kort van tevoren. Dit alles voor ook nog eens een scherpe prijs!

1. Boeking

 • Boek je de verrassingsreis naar keuze voor 2, 4 of 6 personen.

 • Voeg eventueel jouw extra's toe, zoals een thema voor slechts 10 euro.

2. Hints

 • In de twee weken voor jouw vakantie ontvang je een aantal hints per mail. Welk vakantiepark zou het toch zijn?

3. Onthulling

 • De onthulling ontvang je een week tot uiterlijk één dag voor aankomst.

 • In de onthulling staat uitgebreid beschreven in welk vakantiepark met welke woning jij vakantie gaat vieren.

4. Vakantie

 • Met alle benodigde informatie ga jij op pad richting jouw vakantie

 • Inchecken en genieten maar!

Ontdek de Secret Parcs thema's

Liever iets meer controle over de verrassingsvakantie? Kies een thema dat bij jou past voor slechts 10 euro!
Zoekresultaten (3)
Max. 4
2 slaapkamers

3 nachten vanaf

192,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 6
3 slaapkamers

3 nachten vanaf

234,70
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
Max. 2
1 slaapkamers

3 nachten vanaf

165,90
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Veelgestelde vragen

Vind hier meer gedetailleerde informatie over Secret Parcs.

Alle vakantieparken in Nederland en België doen mee aan Secret Parcs met uitzondering van vakantiepark Het Amsterdamse Bos. De vakantieparken in België zijn Hoge Kempen (16 km vanaf Maastricht) en Zilverstrand (38 km vanaf Eindhoven).

Als je een Secret Parc boekt weet je niet in welke accommodatie je terecht kunt komen. Je kunt in een Tiny House verblijven, in een chalet of in een bungalow. Het kan voorkomen dat je in een grotere woning geplaatst wordt dan je reisgezelschap is.

Dat kan. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Indien er meerdere losse reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

Het is niet mogelijk om een voorkeurspark, locatie of voorziening aan te geven. Wel kun je een thema kiezen namelijk: nature, family, city of water.

Mocht je ons liever een duwtje in de juiste richting willen geven, kies dan voor een voorkeursthema voor slechts 10 euro per thema.

Tijdens de boeking is het mogelijk het thema aan te vinken bij extra's.

Ja, neem voor het boeken van meerdere woningen op SecretParcs contact op met onze gastenservice. We zullen er dan voor zorgen dat je met het gehele gezelschap op hetzelfde park verblijft. Indien er meerdere losse reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.

Voor Secret Parcs zijn de algemene betalingsvoorwaarden van toepassing:

Tijdens het online boeken, dien je online te betalen met o.a. iDeal, mastercard en VISA. Voor de betaling gelden de volgende voorwaarden:

 • Bij een boeking meer dan 6 weken voor aankomst betaal je direct 30% van het factuurbedrag en 6 weken voor aankomst het resterende bedrag.

 • Indien je binnen 6 weken voor aankomst boekt, dien je het volledige bedrag direct online te betalen.

 • Wanneer er geen betaling plaatsvindt, ontvang je van ons een herinnering. Als een (aan)betaling uitblijft, zijn wij genoodzaakt je reservering tegen de daarvoor geldende annuleringsvoorwaarden te annuleren zoals vermeldt in de RECRON. Hier zijn kosten aan verbonden.

Alle betalingsvoorwaarden vind je terug in artikel 5 van de RECRON-voorwaarden.

Je kunt je boeking gemakkelijk zelf online annuleren op Mijn EuroParcs.

Afhankelijk van de periode vóór je incheckdatum, zijn hier de volgende kosten aan verbonden. Mocht je annuleren binnen 24 uur na het maken van je boeking, dan is dit kosteloos.

 • Meer dan 3 maanden voor incheck: 15% van het totaalbedrag

 • Binnen 3 tot 2 maanden voor incheck: 50% van het totaalbedrag

 • Binnen 2 maanden tot 1 maand voor incheck: 75% van het totaalbedrag

 • Binnen 1 maand voor incheck: 90% van het totaalbedrag

 • Annulering op de dag van aankomst: 100% van het totaalbedrag

Raadpleeg voor de volledige toelichting artikel 6 van de RECRON-voorwaarden.

In de 4- en 6-persoons accommodatie is maximaal 1 baby toegestaan. In de 2-persoons accommodaties zijn geen baby's toegestaan.

Huisdieren zijn toegestaan en kan je bijboeken in het boekingsproces. Er zijn maximaal twee huisdieren per accommodatie toegestaan.

Verrassingsreis thema's

Wil je meer weten over de thema's die je kan kiezen voor Secret Parcs? De vier thema's zijn City, Nature, Water en Family. Wanneer je een thema kiest, maken wij voor jou zorgvuldig de keuze voor het juiste vakantiepark met de juiste vakantiewoning.

 • City Door te kiezen voor het thema City zorgen we ervoor dat je op een park verblijft in de buurt van een stad. Lekker shoppen, drankjes doen of uit eten, wij zien het al zitten!

 • Nature Door te kiezen voor het thema Nature zorgen we ervoor dat je op een park verblijft gelegen in de natuur. Vanaf deze parken kan je heerlijk wandelen en fietsen.

 • Water Door te kiezen voor het thema Water zorgen we ervoor dat je op een park verblijft gelegen aan het water of in een kustgebied dichtbij de zee. Waterpret gegarandeerd!

 • Family Door te kiezen voor het thema Family zorgen we ervoor dat je op een park verblijft met minimaal een restaurant en een binnenzwembad (van oktober-april) en binnenzwembad of buitenzwembad (van mei-september).

Wil je je alvast laten inspireren en voorbereiden op wat je kan verwachten? Ondek dan onze vakantieparken voor een vakantie met kinderen voor meer informatie over onze familie vriendelijke vakantieparken. Neig je meer naar een natuurrijke vakantie? Ontdek dan de vakantieparken in de natuur, voor een groene vakantie.

Of kies je liever voor een vakantie vlakbij het water? Een vakantiepark aan het water óf aan de kust? Kijk je meer uit naar een levendige vakantie nabij een stad, waar je kan shoppen, uit eten kan en lekker kan rond struinen. Wat denk je bijvoorbeeld van een vakantie vlakbij Amsterdam of Rotterdam?

Bekijk alle opties en begin vast met de voorpret. Waar ook waar zou je toch heen gaan met Secret Parcs?

EuroParcs Schoneveld Zee Drone Strand ZeelandDe Wije Werelt Accommodaties Tuin Bomen Bos Zonnig