Bad Hoophuizen Drone Accommodations Water

Vakantiewoning aan het water

Vakantiehuis aan het water doet dagelijkse stress wegvloeien

Het klinkt als een mooie droom: wakker worden naast je partner, een kopje koffie maken en met het prettig warme gevoel in je handpalm de gordijnen openschuiven. Het uitzicht over het glinsterende water is het uitroepteken achter het perfecte begin van de dag.  Bij EuroParcs is dit beeld geen droom maar jouw dagelijkse vakantievitaminen: vakantie vieren in een vakantiehuis aan het water kan bij ons op vele locaties!

Van EuroParcs Molengroet in Noord-Holland tot EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen in het zuidoosten en EuroParcs Schoneveld in het zuidwesten: bij EuroParcs hebben wij parken met vakantiehuizen aan het water in elke Nederlandse regio. Zodat jij elke dag lekker voor de deur kan spetteren en zwemmen met het gezin, maar dat is nog niet alles: veel van de EuroParcs parken aan het water zijn per boot bereikbaar. Aanmeren in een jachthaven of je sloep ‘parkeren’ bij de aanlegsteiger voor het vakantiehuis aan het water? Het zijn droombeelden die bij EuroParcs tastbaar, aanraakbaar én uitvoerbaar zijn. Bij EuroParcs is kortom veel mogelijk, laat jouw vakantiedroom ook uitkomen!

EuroParcs De IJssel Eilanden Canoe Water Accommodations FamilyIJsselmeer Watervilla Jacuzzi Water Boat

Boost jouw vakantiegevoel met een vakantiehuisje aan het water bij EuroParcs!

Genieten van de ondergaande zon bij het vakantiehuisje aan het water bij EuroParcs… Of nog beter: een boot huren om dat uitnodigende water op te gaan… Bij EuroParcs kun je dat doen vanuit een chalet of stenen vakantiewoning die het beste beantwoordt aan jouw vakantiegevoel. Kleinschalig en romantisch zoals in een tiny house of juist groots met de hele familie of vriendengroep in een groepsaccommodatie: EuroParcs biedt maatwerk naar gelang de samenstelling van jouw gezelschap!

Behalve de omvang van het vakantiehuisje aan het water heb je bij EuroParcs ook qua design volop keuze. Wil jij een paviljoen met een grootse lichtinval of juist een knusse cottage? Ga jij voor een vakantieverblijf dat in uitstraling niet van je eigen huis te onderscheiden is of kies je voor een vakantiehuis op het water? Het brede aanbod maakt dat er altijd een vakantiehuisje aan het water bij EuroParcs is dat jou aanspreekt!

header-view-accomodation-europarcs-zilverstrandfacilities-board-academy-europarcs-de-biesbosch
Zoekresultaten (84)
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

358,26339,81
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 5
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

358,26339,81
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

377,26355,96
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

377,26355,96
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 4
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

383,26361,06
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

412,16388,46
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

412,16388,46
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

395,26371,26
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

395,26371,26
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
vroegboekkorting
Max. 6
3 slaapkamers

4 nachten vanaf

402,26377,21
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

Vakantiehuisje aan het water met bootje maakt jouw vakantie compleet!

Genieten van een mooi uitzicht met een drankje in de hand voldoet al aan een fraai vakantiebeeld, maar datzelfde beeld met een vakantiehuisje aan het water maakt het nog net wat schilderachtiger. Teken hier nog een passend voertuig bij en het ideale vakantiebeeld is helemaal af: een vakantiehuisje aan het water mét bootje is toch wel het ideale vakantiescenario. Tegelijkertijd hoef je er niet ver voor te zoeken: EuroParcs biedt dit prachtige panoramabeeld, in veelvoud zelfs.

EuroParcs heeft vakantieparken die zijn gelegen aan zee, meren of grote rivieren. Van EuroParcs Schoneveld aan de Westerschelde tot EuroParcs Noordwijkse Duinen aan de Noordzee. Van EuroParcs IJsselmeer in Medemblik tot EuroParcs De Biesbosch aan het Hollands Diep. Van EuroParcs Poort van Amsterdam aan het Markermeer tot EuroParcs Zuiderzee aan het Veluwemeer: al deze parken liggen aan bevaarbaar water en hebben of liggen nabij een jachthaven. Verder kun je bij sommige parken de boot bij een aanlegsteiger aanmeren bij het vakantiehuisje. Vakantie vieren aan het water met bootje is kortom bij EuroParcs makkelijk te organiseren!

Daar komt bij dat je bij EuroParcs zelf een sloep kunt huren, van noord tot zuid en van oost tot west welteverstaan. Oftewel: van EuroParcs Poort van Zeeland aan het Haringvliet en EuroParcs De Wiedense Meren nabij Giethoorn tot aan EuroParcs Aan de Maas en EuroParcs Marina Strandbad aan de IJssel geldt: je kunt op elk van deze EuroParcs locaties een vakantie vieren aan het water met bootje!

Vakantie vieren in een vakantiewoning aan het water kan bij EuroParcs ook in het buitenland

Water ter verkoeling, water ter ontspanning, water ter inspiratie: wij begrijpen heel goed waarom jij graag in een vakantiewoning aan het water vakantie wilt vieren. Van heerlijk spetteren met elkaar, tot ontspannen zwemmen en een boottocht die de fantasie prikkelt… Water zorgt overal ter wereld dat er bij mensen een glinstering in de ogen komt. EuroParcs staat voor de ideale vakantie aan het water, zowel in Nederland als in het buitenland.

Want wist je dat wij, buiten onze vakantieparken aan zee, meren en rivieren in Nederland, ook een prachtig resort op Bonaire hebben? Een vakantiewoning aan het water betekent hier genieten aan een azuurblauwe zee, met koraal zodra je op kniehoogte in het water staat. Dit houdt in dat niet alleen volwassenen maar ook kinderen de prachtige onderwaterwereld van Bonaire op veilige wijze kunnen beleven. Je hoeft slechts je hoofd onder water te steken en je waant jezelf in een aquarium vo tropische vissen. En met een beetje geluk zwemt er een zeeschildpad langs je benen!

Je kunt het bij EuroParcs ook hogerop zoeken als je een vakantiewoning aan het water op een speciale locatie zoekt. EuroParcs Pressegger See ligt aan het gelijknamige meer in Oostenrijks Karinthië, op 560 meter hoogte. Vanwege de zuidelijke ligging, op slechts twee uur rijden van de Adriatische Zee, ligt de temperatuur van dit meer in de zomer ruim boven de twintig graden Celsius. Dat betekent heerlijk zwemmen, suppen en andere vormen van waterrecreatie doen!

Zoek jij tenslotte een vakantiewoning aan het water, maar niet te ver van huis? Ga dan naar EuroParcs Zilverstrand in Vlaanderen! Naast het park ligt een meer met een natuurlijk reinigingssysteem waar je kunt zwemmen, surfen, zeilen, kajakken, duiken en waterfietsen. Het meer ontleent zijn naam aan het zilverwitte strand dat je op mooie zomerdagen in een ander deel van de wereld doet wanen. Tenslotte tref je op het recreatieterrein langs het meer speeltuinen, minigolf, tennis- en sportterreinen aan. Kortom, er is hier genoeg te genieten en te doen voor het hele gezin!

Vakantiehuizen aan het water in Nederland staan voor een veelzijdige vakantie!

Nederland is waterland en wij hebben bij EuroParcs dan ook een groot aantal vakantieparken waar jij heerlijk een vakantie kunt vieren in vakantiehuizen aan het water. Bij EuroParcs kun je aan zee vakantie vieren op EuroParcs Schoneveld, EuroParcs Bad Meersee, EuroParcs Noordwijkse Duinen en EuroParcs Parc du Soleil, terwijl ook het Texelse EuroParcs De Koog en EuroParcs De Woudhoeve in Egmond aan den Hoef zich vlak bij het strand bevinden.

Wil jij liever aan een grote zoetwaterplas jouw vakantie vieren, bijvoorbeeld uit veiligheidsoogpunt omdat de kinderen nog klein zijn? Ook dan heeft EuroParcs een groot aanbod vakantiehuizen aan het water. Van EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen tot EuroParcs Bad Hoophuizen, EuroParcs Zuiderzee en EuroParcs Veluwemeer aan dat gelijknamige randmeer. En van EuroParcs Bad Hulckesteijn aan het Nijkerkerkernauw  tot EuroParcs Poort van Amsterdam en EuroParcs Markermeer.

Daarnaast heeft EuroParcs, met onder meer EuroParcs IJsselmeer en EuroParcs Enkhuizer Strand, ook parken aan het IJsselmeer. Maar er zijn ook locaties die liggen aan minder bekende, maar toch prachtige waterplassen zoals EuroParcs Molengroet, EuroParcs De Wiedense Meren, EuroParcs Buitenhuizen en EuroParcs Spaarnwoude. Ben jij meer geïnspireerd door de grote rivieren en kanalen? Ook op dat gebied hebben wij veel vakantiehuizen aan het water, zoals op EuroParcs De Rijp, EuroParcs De Biesbosch, EuroParcs Aan de Maas en EuroParcs Marina Strandbad.

Bad Hoophuizen Moeder Zoon Water Kano Accommodaties ZonnigIJsselmeer Accommodatie Overzicht Water Villa's Zonnig

Villa aan het water geeft jouw vakantie meer glans!

Hoe wil jij jouw vakantie vieren: groot of groots? Bij EuroParcs kun je vakantie vieren in een villa aan het water. Deze groepsaccommodaties zijn sowieso geschikt voor meer dan tien personen, maar in sommige zoals op EuroParcs De Biesbosch op het waterkruispunt van de Dordtse Kil en het Hollands Diep, kunnen meer dan dertig personen verblijven!

Of het nu gaat om familie, collega’s of een vriendengroep: de gedachte om samen lol te maken is eigenlijk al het begin van jouw vakantie in de villa aan het water. Zeker omdat er in Nederland niet zoveel verblijfslocaties zijn waar je met een grote groep in één en dezelfde villa kan overnachten. Het voordeel van het EuroParcs aanbod is dat niet enkele van de familieleden, collega’s of vrienden ergens in de avond zeggen ‘Het regent en het is koud buiten, ik duik vast mijn bed in’. Nee, de gezellige avond kan langer doorgaan omdat je via de trap of de hal zo in de slaapkamer bent!

Ander voordeel van een villa aan het water bij EuroParcs is dat veel van de parken een jachthaven hebben of bij een jachthaven liggen. Je kunt dus ook met een boot naar het vakantiepark komen of er enkele sloepen huren om op het water de groepsvakantie van nog meer elan te voorzien.

tiny-house-4-buitenkant-aan-het-water-europarcs-de-ijssel-eilandenVeluwemeer Pavilion Waterfront 4 Exterior 1

Vakantiehuisjes aan het water staan voor romantiek en een vleugje nostalgie

Wil jij lekker knus met elkaar van een vakantie genieten?  De vakantiehuisjes aan het water hebben bij EuroParcs een romantisch karakter! Deze 2-persoons tiny houses hebben door hun omvang, uitstraling en inrichting in alle opzichten een warm karakter. Waarbij de avonduren, wanneer je samen op de bank bij de kachel geniet van elkaars gezelschap, staan voor quality time pur sang.

Tegelijkertijd wordt er bij onze gasten vaak ook een ander gevoel wordt opgeroepen. Want het uitzicht over het water, het samen genieten van het zonnetje in het voorportaal en de kleine keuken: ze zijn ook een venster op het verleden toen kinderen bij opa en oma op de camping op bezoek kwamen. De vakantiehuisjes aan het water worden bij EuroParcs dan ook vaak als een herbeleving van de vakanties van toen ervaren, met het comfort dat anno nu vereist is welteverstaan!

Bij EuroParcs ben je namelijk verzekerd van een ‘complete’ vakantie. Dit houdt in dat van de slaapvide tot de badkamer en van de keuken tot de woonkamer deze vakantiehuisjes aan het water zijn ingericht met accessoires en attributen die u thuis ook gewend bent.    

Huisje aan het water: idyllisch vakantie vieren doe jij bij EuroParcs!

Eén blik uit het raam en je dag kent, dankzij het uitzicht vanaf je huisje aan het water over het glinsterende wateroppervlak, de perfecte start. Helemaal als zich bij het huisje een aanlegsteiger bevindt met een bootje waarmee je later op de dag dat water op kan gaan.

Een droom? Nee, niet bij EuroParcs. Wij hebben vele huisjes aan het water en ook met aanlegsteiger waar je met een boot kunt aan- en afmeren. Ook kun je op veel van onze vakantieparken een sloep huren om de waterrijke omgeving te verkennen. Bovendien hebben wij een ruime keuze in het type huisje aan het water. Paviljoen of tiny house, cottage of een ander type chalet, een stenen vakantiewoning of een villa: wij hebben het aanbod voor jouw perfecte vakantie!

Ook heb je bij EuroParcs een ruime keuze aan wat voor soort ‘water’ je voorkeur uitgaat. Zee, een zoetwaterplas of een rivier dan wel kanaal: wij hebben vakantieparken in vrijwel elke regio van Nederland! Daarnaast kun je ook bij ons een huisje aan het water boeken in België, Oostenrijk en op Bonaire.

Huisje op het water: vier vakantie op een bijzondere wijze!

Ben jij op zoek naar een wauw-moment tijdens je vakantie? Of beter gezegd: elke dag weer een wauw-moment? Kies dan voor een huisje op het water en geniet van de rust, ruimte en privacy!

Het is ook een beeld waarmee je ‘scoort’ op Facebook, Instagram en andere socials: vakantie vieren in niet in een huisje bij of aan, maar op het water. Bij EuroParcs hebben ze deze unieke vakantiewoningen, onder meer op EuroParcs Marina Strandbad in de IJssel en EuroParcs Zuiderzee in het Veluwemeer. Een vakantie vieren in een dergelijke verblijfsaccommodatie houdt in dat je nooit meer je spullen hoeft te pakken om aan de rivieroever te zonnen: je springt vanaf je vakantiewoning zo het water in!

Ook anderszins staat een huisje op het water voor de ideale vakantie. Ontbijten in de woonkamer die qua aankleding doet denken aan een stuurhut geeft je elke dag weer de inspiratie om avonturen te beleven.  En wat te denken van de afsluiting van de dag op het dek, met een drankje in de hand en de ondergaande zon als de ingrediënten voor het perfecte vakantiebeeld? Vaak zijn dromen bedrog maar bij EuroParcs maken wij jouw ultieme vakantiedroom waar!