EuroParcs de Achterhoek familie gezin brug

Vaderdag 2024

Locatie

7 - 10 jun
2

Vaderdag

Op zondag 9 juni 2024 is het weer Vaderdag. Verwen de leukste vader met een weekend weg en boek!

Ben je op zoek naar een bijzonder Vaderdag cadeau idee? Maak je vader of man blij met een weekend weg op een van onze EuroParcs vakantieparken. Een vakantie in een vakantiehuis midden in de Veluwse bossen of een comfortabel vakantiehuis vlakbij een pretpark. Een perfecte vakantie voor Vaderdag vind je bij EuroParcs!

Beoordeeld met een 7.9
Door 16.475 gasten
Voor de hele familie
Meer dan 50 unieke vakantieparken
Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.

Inspiratie nodig voor een Vaderdag cadeau?

Wanneer is het Vaderdag?

Vaderdag wordt in Nederland gevierd op de derde zondag in juni. In België is het Vaderdag op de tweede zondag in juni, behalve in de regio Antwerpen: daar is het al Vaderdag in maart. In 2024 vieren we in Nederland dus Vaderdag op zondag 16 juni en in België op zondag 9 juni. En om het nog verwarrender te maken vieren ze in Duitsland Vaterdag of Männertag op de donderdag tegelijkertijd met Hemelvaartsdag. Wat ons betreft een goed excuus om een Vaderdag weekend in het leven te roepen.

fietsen in de natuur vader kind EuroParcs de Achterhoek

Vaderdag cadeau

Alweer sokken, een stropdas of gereedschap. Wil je je vader of man verrassen met een origineler Vaderdag cadeau? Denk dan eens aan een weekend weg in een chalet in de Oostenrijkse bergen, een vakantiewoning in België of dicht bij een stad als Amsterdam bijvoorbeeld. Zo ben je er echt even tussenuit. Welk Vaderdag cadeau heeft jouw voorkeur?

Vaderdag weekend

Bij EuroParcs kun je kiezen uit heel verschillende vakantiewoningen. Van een stevige chalet op de Veluwe of in de bossen in Drenthe tot een luxe vakantievilla dicht bij een bruisende stad als Maastricht of Amsterdam. Daarnaast hebben we ook heerlijke vakantiewoningen in België of in de Oostenrijkse bergen. Voor welke woning je ook kiest tijdens je Vaderdag weekend: bij EuroParcs kan het allemaal! Wij wensen je alvast een fijne Vaderdag!

EuroParcs Bad Hoophuizen vader kind

Vaderdag cadeau met baby

Is jouw partner voor het eerst vader geworden en vieren jullie de eerste Vaderdag samen? Maak dit moment extra bijzonder door een weekend als gezin te verblijven op een vakantiepark van EuroParcs! Met allerlei voorzieningen zoals een peuterbadje, een dierenweide en schommels voor een vakantie met baby zit je altijd goed.

Zo vind je bij EuroParcs Kaatsheuvel en EuroParcs Hoge Kempen vakantiewoningen speciaal ingericht voor een vakantie met baby's: de Baby Cottages! Elke babykamer ingericht met liefde, veel kleur en comfortabele babybedjes.

Vakantie met baby vakantiehuis 2 + 2 thema baby slaapkamer op vakantiepark EuroParcs Hoge KempenVakantie met baby - vader geniet met baby in vakantiehuis op vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe