EuroParcs de Achterhoek familie gezin brug

Vaderdag 2023

Vaderdag

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor Vaderdag? Maak je vader of man blij met een weekend weg op een van onze EuroParcs vakantieparken. Een verblijf in een robuuste houten vakantiewoning midden in de natuur bijvoorbeeld of een luxe villa voorzien van de nieuwste snufjes en faciliteiten.

Boek Vaderdagverblijf Vakantieparken ontdekken

EuroParcs Ruinen Boomhut XXL familie gezin springen
Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.

Wanneer is het Vaderdag?

Vaderdag wordt in Nederland gevierd op de derde zondag in juni. In België is het Vaderdag op de tweede zondag in juni, behalve in de regio Antwerpen: daar is het al Vaderdag in maart. In 2023 vieren we in Nederland dus Vaderdag op zondag 18 juni en in België op zondag 11 juni. En om het nog verwarrender te maken vieren ze in Duitsland Vaterdag of Männertag op de donderdag tegelijkertijd met Hemelvaartsdag. Wat ons betreft een goed excuus om een Vaderdag weekend in het leven te roepen.

fietsen in de natuur vader kind EuroParcs de Achterhoek

Vaderdag cadeau

Alweer sokken, een stropdas of gereedschap. Wil je je vader of man verrassen met een origineler Vaderdag cadeau? Denk dan eens aan een weekend weg in een chalet in de Oostenrijkse bergen, een vakantiewoning in België of dicht bij een stad als Amsterdam bijvoorbeeld. Zo ben je er echt even tussenuit. Welk Vaderdag cadeau heeft jouw voorkeur?

Vaderdag weekend

Bij EuroParcs kun je kiezen uit heel verschillende vakantiewoningen. Van een robuust chalet op de Veluwe of in de bossen in Drenthe tot een luxe vakantievilla dicht bij een bruisende stad als Maastricht of Amsterdam. Daarnaast hebben we ook heerlijke vakantiewoningen in België of in de Oostenrijkse bergen. Voor welke woning je ook kiest tijdens je Vaderdag weekend: bij EuroParcs kan het allemaal! Wij wensen je alvast een fijne Vaderdag!

EuroParcs Bad Hoophuizen vader kind