Veluwemeer Sailing

Veluwemeer

Veluwemeer

Het langgerekte Veluwemeer ligt tussen Flevoland en Noord Veluwe en is een waar paradijs voor de watersporter, maar is ook de perfecte bestemming voor een dagje ontspannen en verkoelen. In de zomer is het op warme dagen heerlijk vertoeven op het water en op één van de vele stranden. EuroParcs heeft zelfs een aantal vakantieparken die direct aan het Veluwemeer liggen!

Heerlijk ontspannen

In Flevoland raak je niet uitgekeken met de vele prachtige fiets- en wandelroutes langs de tulpenvelden en door de bossen. Maar tijdens de hete dagen in het voorjaar of de zomer zoek je het liefst de verkoeling op. Daarvoor biedt het Veluwemeer de perfecte uitkomst! Op de vele stranden geniet je van de zon en neem je een verkoelende duik in het heerlijke water. Ook zijn er een aantal stranden met leuke horecagelegenheden, waar je een lekker hapje en een verfrissend drankje kunt nemen. Huur een bootje en verken het schitterende water op eigen houtje.

Én actief

Het Veluwemeer is naast de ultieme recreatieplek ook de (tijdelijke) woonplaats van vele vogelsoorten. Soms zijn er zelfs flamingo’s te spotten! Als je gek bent op vogels spotten, is het Veluwemeer een must om toe te voegen aan je vogelspotlijstje. Ook voor watersporters is het Veluwemeer een favoriete bestemming vanwege de vele mogelijkheden. Neem een surflesje, ga suppen, huur een kano of neem gewoon een duik: het kan allemaal. Iedereen vermaakt zich gegarandeerd bij het Veluwemeer.

Bekijk hieronder onze EuroParcs vakantieparken direct aan het Veluwemeer.

veluwemeer-europarcs-vogels Veluwemeer grass