Header zeeland beach dunes

Ontdek ons nieuwe park: EuroParcs De Zeeuwse Duinen

Ontdek EuroParcs De Zeeuwse Duinen

Met trots mogen we het nieuws delen dat EuroParcs Group een nieuw vakantiepark over heeft genomen in de mooie Nederlandse provincie Zeeland: Camping Kreekebos in Westkapelle. Wij verwelkomen je graag snel op ons nieuwe park aan de Zeeuwse kust en zijn momenteel druk met het doorvoeren van de veranderingen naar EuroParcs. Maar wat gaat er precies gebeuren op camping De Kreekebos?

Het vakantiepark

Water is een kernonderdeel van de EuroParcs visie. Veel van onze vakantieparken liggen dan ook aan een rivier of een grote waterplas of hebben een jachthaven. De aankoop van Camping Kreekebos is met haar ligging aan het strand van Westkapelle een geweldige toevoeging en sluit naadloos aan bij EuroParcs.

Veranderingen

Camping Kreekebos, inclusief het Beach House (Track-Inn) en de andere faciliteiten, is overgenomen door EuroParcs Group en zal in de toekomst verdergaan onder de naam EuroParcs De Zeeuwse Duinen. Behalve de naamsverandering zullen er een aantal andere zaken veranderen op de camping. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de EuroParcs visie: wij staan voor luxe en comfortabele vakantiehuizen en gaan de camping dan ook een waardige upgrade geven.

Campinggasten

Voor campinggasten die ook de komende jaren willen verblijven op hun favoriete vakantieplek houdt de grootschalige projectontwikkeling in dat ze zich of moeten voorbereiden op een vertrek of open staan om een vakantiewoning te kopen. Als vertrouwde gast op Camping Kreekebos heb je bij ons een streepje voor als het gaat om de verblijfslocaties.

Werkzaamheden

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over de upgrade van de camping, kun je contact opnemen via het e-mailadres verkoop@europarcs.nl. Wij zullen dan, als je dit wenst, persoonlijk contact met je zoeken om de plannen toe te lichten. Zou je in je mail willen aangeven of je algemene informatie wilt krijgen of informatie over de mogelijk aankoop van een vakantiewoning? Op die manier kunnen wij je sneller met de juiste persoon in contact brengen!