Alle activiteiten bij
EuroParcs Zilverstrand

Zaterdag 23 december

Workshop: Wiggle Bots

Je krijgt de kans om je eigen kleine robotvriend te bouwen en te programmeren. Met behulp van motoren, draadjes en andere technische snufjes kunnen de Wiggle Bots echt bewegen. Ben jij onze nieuwe Willie Wortel?

12+8-11
Aanmelden
16:00

Zondag 24 december

Textielworkshop: Dromenvanger maken

Wat zijn jouw dromen? Vandaag gaan we met verschillende materialen aan de slag om een dromenvanger te maken. Je kunt het zo moeilijk of zo makkelijk maken als je zelf wilt. Na de workshop krijg je je eigen gemaakte dromenvanger mee naar huis.

12+4-8 jaar8-11
10:00

Dinsdag 26 december

Theatervoorstelling: Het Magische Circus

Al toen Aires nog een kleine jongen was, wist hij het! Ooit zal hij in het circus komen als een echte illusionist. Vandaag is het zover! Kom jij ook kijken? De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder.

4-8 jaarFamilie
16:00

Woensdag 27 december

Theatervoorstelling: De Tovernaarsleerling

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen meegenomen. Het wordt een magisch spektakel! Kom jij ook? De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder.

4-8 jaarFamilie
11:00

Donderdag 28 december

Kidz Make-over en schminken

Kidz Make-over! Wil jij ook graag een mooie Ibiza Hairwrap? Of een mooie glittertattoo? Of wil jij liever geschminkt worden? Hoe cool! Je kan uit verschillende hairwraps of glittersjablonen kiezen. Ga jij voor een hartje, een bloem of een stoere draak? Kom jij ook!? Let op: Er zijn kosten aan deze activiteit verbonden. De activiteit is op inloop en je kan dus gedurende 1,5 uur komen wanneer je wilt. Schminken is gratis en hier hoeft niet voor gereserveerd te worden.

3-7 8-11
16:00
Makeover

Vrijdag 29 december

Science Lab

Professor Dr. Freizeit neemt jullie graag mee in de wondere wereld van de chemie. Op zijn eigen manier legt hij jullie de meest bijzondere proefjes uit. Professor Dr. Freizeit maakt er alleen nog wel eens een bende van... Benieuwd hoe dat afloopt, meld je dan nu aan! Tijdens deze activiteit is het nodig een plastic flesje van 500ml mee te nemen.

4-8 jaar8-11
Aanmelden
10:00