tiny offices

Tiny Offices

Tiny Offices bij EuroParcs

De Tiny Offices zijn een eerste stap richting het recreëren en werken van de toekomst. Heb je nood aan wat rust tijdens je werk? Of heb je net nood aan wat meer inspiratie? Dan zijn de Tiny Offices ideaal voor jou! Als modern recreatiebedrijf merken wij dat de grens tussen vrije tijd en werken langzaam vervaagt. En daar willen we je graag bij helpen.

Sommige vakantiegangers willen ongestoord even wat werk verrichten, terwijl anderen juist onze parken bezoeken om inspiratie en nieuwe energie op te doen voor een persoonlijk project.

Daarom biedt EuroParcs Tiny Offices aan; compacte werkruimtes op inspirerende locaties met verschillende middelen die het creatieve proces ondersteunen. Bij EuroParcs kan je rustig werken met uitzicht op de prachtige natuur.

Lees op deze pagina meer informatie over onze Tiny Offices, hoe ze te gebruiken zijn en wat de voordelen zijn van deze slimme, creatieve werkplaatsen.

Tiny Office Outside De Zanding

Tiny Offices op de Veluwe

EuroParcs De Zanding heeft een fantastische locatie in het Veluwse Otterlo, met Nationaal Park De Hoge Veluwe op een steenworp afstand. Even een pauze nodig? EuroParcs De Zanding heeft het diverse faciliteiten om even je gedachten op nul te zetten:

 • Binnenzwembad,

 • Wellness

 • Horeca

 • Natuurmeer met strand

De locatie middenin de prachtige natuur geeft je een ontspannen gevoel en werkt perfect als inspiratiebron. Ga enkele uren aan de slag in een Tiny Office op EuroParcs De Zanding en de meest creatieve ideeën worden geboren!

Tiny Office Laptop De Zanding

Tiny Offices vlakbij Amsterdam

Op zoek naar een inspirerende en rustige omgeving voor een meeting of project, dichtbij de hoofdstad? Op EuroParcs Spaarnwoude staan maar liefst twee Tiny Offices op nog geen 20 minuten rijden van Amsterdam. Dit vakantiepark is zeer populair bij de zakelijke markt vanwege:

 • De centrale ligging

 • Moderne en luxe accommodaties

 • Goede horeca

 • Beschikbare vergaderruimtes

De Tiny Offices zijn daarom de perfecte aanvulling en maken het mogelijk om ongestoord te werken met een prachtig uitzicht.

Reserveer jouw Tiny Office op EuroParcs De Zanding of EuroParcs Spaarnwoude. Graag meer informatie over de tarieven? Dat kan via de recepties van desbetreffende parken of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Tiny Office Spaarnwoude Inside

Praktische informatie

 • Voldoende stopcontacten aanwezig in de Tiny Offices

 • De Tiny Offices zijn afsluitbaar met een sleutel, ideaal voor een korte pauze

 • Koffie en thee is gratis te verkrijgen bij de receptie van het park

 • Er is geen toilet aanwezig, daarvoor verwijzen we je graag naar de receptie. Even de benen strekken ;-)

 • Er zijn allerlei middelen aanwezig die het creatieve proces ondersteunen:

  • Pennen en stiften

  • Notitieblok

  • Punaises

  • Rekenmachine

Je mag gebruik maken van deze middelen, maar laat deze ook liggen voor de volgende persoon. Heb je een goede sessie gehad? Vergeet je spullen dan niet (op te ruimen)!

Woman Laptop

Blogs en ervaringen

Veelgestelde vragen

Je kunt een Tiny Office reserveren door het contactformulier van het Klant Contact Centrum in te vullen. Kies bij het vakantiepark voor EuroParcs De Zanding of EuroParcs Spaarnwoude en kies vervolgens het onderwerp 'Tiny Office'. De Tiny Offices zijn ook te reserveren via de recepties van EuroParcs De Zanding en EuroParcs Spaarnwoude.

De Tiny Offices zijn te gebruiken door de gasten van EuroParcs De Zanding en EuroParcs Spaarnwoude. Zo kun je je tijdens de vakantie heerlijk even terugtrekken om ongestoord te werken of kun je juist op vakantie gaan om nieuwe inspiratie op te doen voor een persoonlijk project.

De Tiny Offices zijn per dagdeel beschikbaar en vooraf te reserveren. Informeer hiernaar bij de receptie of vul het contactformulier in met vakantiepark EuroParcs De Zanding of Spaarnwoude en onderwerp 'Tiny Office'.

Tiny Offices zijn te gebruiken voor gasten en eigenaren, maar ook als je niet op het park verblijft. Indien je niet op het vakantiepark zelf verblijft, vul dan het contactformulier in, selecteer EuroParcs De Zanding of EuroParcs Spaarnwoude en het onderwerp 'Tiny Office'. De Tiny Offices zijn per dagdeel te reserveren tegen een vergoeding.

Wat wil je ons vragen?