tulips flevoland

Tulpenroute Flevoland

Tulpenroute Flevoland 2023

EuroParcs Zuiderzee en EuroParcs De IJssel Eilanden bieden de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag vol bloemen en natuur. Dus waar wacht je nog op? Combineer het met een heerlijk weekend weg op een vakantiepark in de buurt. De Tulpenroute Flevoland is te bewonderen van 15 april tot 7 mei 2023.

  • Ontdek de mooiste tulpenvelden

  • Route langs EuroParcs Zuiderzee

  • Van Tiny House, villa tot kamperen

Bezoek de Tulpenroute en ga een weekendje weg in Flevoland

De Tulpenroute in Flevoland is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt tijdens de tulpenbloei. Dit jaar is EuroParcs trotse sponsor van de Tulpenroute Flevoland. Deze route gaat langs EuroParcs Zuiderzee en biedt een unieke kans om de bloeiende tulpenvelden van dichtbij te bewonderen. Ook voor de gasten van EuroParcs de IJssel Eilanden is deze route een aanrader. Kom naar een van onze vakantieparken in Flevoland en plan een bezoek naar de Tulpenroute in!

Stap op de fiets of maak een wandeling en volg de Tulpenroute langs de bloemenvelden, pittoreske dorpjes en schitterende meren. Geniet van de adembenemende uitzichten en bezoek de verschillende activiteiten en evenementen die worden georganiseerd langs de route. Onderweg zijn er diverse stops waar bezoekers informatie over de tulpen en andere bloemen kunnen verkrijgen, of koop wat lekkers te eten of drinken. Ook is er de mogelijkheid om de route met de auto te volgen via een speciale app met leuke audiofragmenten. Naast de tulpenvelden zijn er ook veel andere activiteiten en evenementen georganiseerd langs de route. Denk bijvoorbeeld aan muziekoptredens, kunstmarkten, proeverijen en demonstraties. Er is dus voor ieder wat wils, waardoor de Tulpenroute een leuke en veelzijdige ervaring is voor jong en oud.

EuroParcs Zuiderzee Family Tulips Cherry Blossom Spring Fountains EuroParcs IJsselEilanden-2549