Festival

Lowlands Festival 2024

Verblijf tijdens Lowlands 2024 bij EuroParcs

Ieder jaar strijkt het festival Lowlands weer neer in Biddinghuizen. Tijdens dit driedaagse festival staat alles in het teken van muziek, cultuur en feest. Wil je tijdens Lowlands comfortabel en fijn verblijven? Boek dan een vakantiehuis bij EuroParcs Veluwemeer, EuroParcs Zuiderzee, EuroParcs De IJssel Eilanden of EuroParcs Bad Hoophuizen.

Een onvergetelijk weekend

Lowlands, wie kent het niet? Dit is hét festival van het jaar, waarop je drie dagen lang kunt genieten van muziek, film, theater, comedy, literatuur, straattheater wetenschap en beeldende kunst. Het vindt ieder jaar plaats in augustus op het Walibi festivalterrein in Biddinghuizen. Lowlands heeft maar liefst twaalf podia voor meer dan 250 acts en optredens, van headliners tot aan de beste nieuwkomers. Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig! De 29e editie van het festival vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2024.

Feesten in stijl? Boek een accommodatie!

Geen zin om op een modderige camping te verblijven, in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel het hele weekend losgaan in Biddinghuizen? Boek dan samen met je vriendengroep een vakantiehuis in EuroParcs Veluwemeer, EuroParcs Zuiderzee, EuroParcs De IJssel Eilanden of EuroParcs Bad Hoophuizen. Deze vakantieparken zijn heel dichtbij het festivalterrein van Walibi gevestigd. Zo kun je heerlijk feesten en daarna zorgeloos overnachten in één van onze comfortabele vakantiewoningen. 

Festival singer Festival

Vervoer vanaf het park

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Maar we snappen het goed als je dit niet wilt! Daarom heeft EuroParcs Zuiderzee een pendelservice* die je van het vakantiepark naar het festivalterrein kan brengen. Je wordt na het festival ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij nog lekker je warme bed in, na een verfrissende douche. Zo kun je er alle dagen helemaal tegenaan!

* dit geldt niet voor EuroParcs Veluwemeer, EuroParcs De IJssel Eilanden en EuroParcs Bad Hoophuizen

parkview-accommodations-europarcs-veluwemeer