concert metal festival

Graspop

Verblijf tijdens Graspop bij EuroParcs

Elk jaar staat het Belgische Dessel vier dagen lang in het teken van Graspop Metal Meeting. Gerenommeerde namen hebben er al op de planken gestaan. Denk aan Aerosmith, Iron Maiden, maar ook Judas Priest en Deep Purple. Graspop Metal Meeting vindt jaarlijks plaats in het een-na-laatste weekend van juni.

Je muzikale helden live zien? Boek een accommodatie in stijl!

Heb je geen zin om je eigen tentje op te zetten, met kaplaarzen door de modder te banjeren of je snurkende buurman te horen? Boek dan dit weekend in juni jullie (groeps) accommodatie op vakantipeark EuroParcs Zilverstrand en alles is tot in de puntjes geregeld. Vakantiepark Zilverstrand ligt namelijk verrassend dicht bij het festivalterrein van Graspop Metal Meeting. En het fijne is: je kunt tegen betaling gebruikmaken van transfer van en naar het festivalterrein! Bovendien slaap je er heerlijk, zodat je er de volgende festivaldag weer hard tegenaan kunt gaan!

Graspop Metal Meeting

Graspop Metal Meeting is een metal en hard rock festival, in Dessel, België. Check de line-up van het muziekfestival en boek alvast jullie tickets, voor het te laat is!

Overnachten op EuroParcs Zilverstrand

Maak het festival feest compleet en kom overnachten op Zilverstrand in Mol, eveneens in België. Zo kan de voorpret alvast beginnen en kun je na de optredens bijkomen en nagenieten! Bekijk het aanbod op EuroParcs Zilverstrand en reserveer meteen je verblijf.

Transfer van en naar EuroParcs Zilverstrand

Eenmaal op het vakantiepark is alles rondom het vervoer geregeld. Het is een kleine 15 autominuten rijden vanaf EuroParcs Zilverstrand en je betaalt voor je ritje slecht €15,- p.p.p.d. (je rekent rechtstreeks af bij de chauffeur). Dat betekent dat wij je voor dat bedrag vanaf het park naar Graspop brengen en weer ophalen. Lekker makkelijk!