Defqon.1 header

Defqon.1

Ga je naar Defqon.1? Boek je verblijf bij EuroParcs!

Defqon.1 is niet meer weg te denken uit de festivalwereld. Het is hét jaarlijkse festival in Nederland als het gaat om hardstyle, hardcore en raw hardcore muziek! Daarbij is Defqon.1 ook het grootste festival van de wereld binnen deze muziekgenres.

The Endshow

Als je bekend bent met Defqon.1, klinkt Power Hour niet onbekend in de oren. Onvergetelijk is The Endshow. De eindshow gaat gepaard met een indrukwekkende vuurwerkshow waar het festival knallend mee afgesloten wordt. Dit spektakel moet je gewoon een keer meegemaakt hebben.

Feesten in stijl? Boek een accommodatie!

Geen zin om op een modderige camping te slapen in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel het hele weekend losgaan in Biddinghuizen? Boek dan samen met je vriendengroep een vakantiehuis bij EuroParcs Veluwemeer of EuroParcs Bad Hoophuizen. Deze vakantieparken bevinden zich dichtbij het festivalterrein van Walibi. Zo kun je heerlijk feesten en daarna zorgeloos overnachten in één van onze comfortabele vakantiewoningen.

Festival hardstyle festival

Vervoer vanaf het park

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Maar we snappen het goed als je dit niet wilt! Daarom hebben wij een goede samenwerking met een taxicentrale die je van het vakantiepark naar het festivalterrein kan brengen. Je wordt na het festival ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij na een verfrissende douche lekker je warme bed in. Zo kun je er alle dagen tegenaan! De pendelbussen worden georganiseerd door de festivalorganisatie, hier kun je terecht voor meer informatie.