Leutasch Seefeld Comfort Winter camping 1

Wintercamping

Wintercamping

Winterkamperen in Nederland of in Oostenrijk? Op steeds meer campings kun je het hele jaar door terecht, ook in de winter. Fans van het outdoor leven en kamperen in de natuur kunnen op deze wintercampings van EuroParcs hun hart ophalen.

Kamperen in de winter

Voor echte natuurliefhebbers én fans van kamperen is er niets beters dan overnachten op een wintercamping. Bij EuroParcs hebben we verschillende vakantieparken met campings waar je het hele jaar door welkom bent. Ook in de winter. Natuurlijk moet je in de winter wat voorbereidingen treffen, maar het voordeel van winterkamperen is dat het op de camping relatief rustig is en je bijvoorbeeld een kampvuurtje kunt stoken. De winter op z’n best!

Boek een kampeerplaats Bekijk alle wintercampings

251073297 4846416642049798 7943827480496270251 n

Wintercamping Oostenrijk

Wat is er fijner dan wakker worden, je voortent open te ritsen en uitzicht te hebben op majestueuze besneeuwde bergtoppen. Welkom in winterwonderland in Oostenrijk! Onze EuroParcs vakantieparken in Tirol en Karinthië in Oostenrijk zijn perfect voor winterkamperen. Zoals op EuroParcs Leutasch · Seefeld, EuroParcs Hermagor · Nassfeld en EuroParcs Arlberg (geopend vanaf december) bijvoorbeeld.

Vanuit je caravan of tent de piste op

In de wintermaanden zijn onze vakantieparken de perfecte uitvalsbasis om de omringende bergen te verkennen. Je vindt er talloze langlaufloipes en skipistes. En ’s avonds hoef je je ook niet te vervelen: voor wie wil zijn er genoeg après-ski bars en gezellige restaurants in de buurt!

Bekijk wintercampings Oostenrijk

Arlberg Winter camping Panorama 2

Wintercamping Veluwe of wintercamping Limburg

Of wat dacht je van winterkamperen op een van onze campings in Nederland? Op een aantal EuroParcs vakantieparken kun je terecht op de wintercamping. Wintercampings in Nederland vind je onder andere op EuroParcs De Wije Werelt op de Veluwe, op EuroParcs Gulperberg en EuroParcs Poort van Maastricht in Limburg en op EuroParcs Het Amsterdamse Bos onder de rook van Amsterdam. Kom je ook gezellig winterkamperen?

Bekijk wintercampings Nederland

Wintercamping België

Ook bij onze zuiderburen kun je in de winter kamperen. Dan kun je terecht op de wintercamping van EuroParcs Hoge Kempen aan de rand van Nationaal Park De Hoge Kempen. Zo stap je zo vanuit je tent of caravan de natuur in!

Wintercamping België

winter camping rv camper people
Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.