header-view-accomodation-europarcs-zilverstrand

ODIJ kortingsactie

Tot wel 10% korting in 2022

Ontvang als lid van ODIJ tot wel 10% korting op je verblijf op een van onze EuroParcs vakantieparken, óók tijdens schoolvakanties!

Actiecode

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is tijdens het online boekingsproces of reservering de actiecode in te vullen (welke via ODIJ verstrekt is) voor zowel je kampeervakantie als voor je vakantiewoning. Je korting wordt dan direct verrekend.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid op al onze parken en locaties. Als je een keuze hebt gemaakt wordt er tijdens het online boekingsproces automatisch gevraagd naar je actiecode.

EuroParcs wenst je alvast een heel fijne vakantie!

Actievoorwaarden

  • Geldig op al onze EuroParcs vakantieparken in Nederland en België

  • Boekingsperiode vanaf 1 januari 2022

  • Voor een verblijfsperiode in 2022 (inclusief schoolvakanties en bovenop de gecommuniceerde actie- en lastminute prijzen).

  • Deze actie geldt voor een speciale selectie accommodaties. Als deze selectie niet (meer) beschikbaar is in de door jou gewenste periode, kan de code niet worden gevalideerd

  • Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.