Kamperen aan het water

Beleef het bij EuroParcs' Markermeer en Veluwemeer

Kamperen aan het water

Beleef het bij EuroParcs' Markermeer en Veluwemeer

Kamperen aan het water? Heerlijk!

Vertoef tijdens je kampeervakantie aan het water heerlijk aan het Veluwemeer of Markermeer! Bij EuroParcs lichten wij twee vakantieparken met een camping uit waar je met je tent, camper of caravan aan het water kan verblijven. Je kunt bij EuroParcs Resort Zuiderzee zowel kamperen aan het Veluwemeer met eigen tent als een luxe glamping tent aan het water huren. Op Camping & Jachthaven Uitdam - gelegen naast EuroParcs Resort Poort van Amsterdam - kun je kamperen aan het Markermeer!

Op beide campings is het genieten langs het water hoewel niet alle kampeerplekken direct aan het water liggen zijn vrijwel alle kampeerplekken vlakbij het water. Wil je verzekerd zijn van een plekje direct aan het water bij het Markermeer of aan het strand bij het Veluwemeer? Informeer hier dan naar bij het maken van jouw reservering. De prachtige uit- en vergezichten over het glanzende water laten je geregeld wegdromen tijdens je kampeervakantie in eigen land. Daarnaast profiteer je als campinggast eveneens van de verschillende faciliteiten welke het vakantiepark te bieden heeft en de prachtige omgeving natuurlijk. Ontdek meer over de campings, glamping en kamperen bij EuroParcs .

Kamperen aan het Veluwemeer

Op de camping van Resort Zuiderzee in Biddinghuizen kun je kiezen uit Beach Noord en Beach Zuid. Vanaf beide kun je een kampeerplek direct aan het strand van het Veluwemeer bemachtigen. Heerlijk toch? Tussen de twee stranden en het kamperen in ligt de thaven en de Beachclub waar je heerlijk kunt lunchen, brunchen, dineren en borrelen. Je waant je aan de costa del sol wanneer je heerlijk op de loungeset op het terras aan het relaxen bent met lounge muziek en een uitzicht op strand en water! 

Je kunt een boot huren om te genieten op en vanaf het water. EuroParcs Resort Zuiderzee is één van de grootste vakantieparken van EuroParcs met veel hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen . Vooral tijdens het kampeerseizoen worden er veel evenementen georganiseerd. Er is kinderanimatie, een supermarkt, een recreatiecentrum met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, zoals: restaurant, zwembad, bar, indoor speeltuin en ga zo maar door. Ook in de omgeving van Biddinghuizen is er heel veel te doen, te zien en te ontdekken!

Kamperen aan het water
Kamperen aan het water

Kamperen aan het Markermeer

Camping & Jachthaven Uitdam is uniek gelegen voor een kampeervakantie aan het Markemeer. Ontdek deze zomer met de fiets of al wandelend de omgeving van Uitdam . Culturele uitstapjes naar Monnickendam, Volendam of Marken zijn nabij gelegen waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van de prachtige natuur. Heb je de eigen fiets niet bij? Geen probleem je kunt fietsen huren op het vakantiepark. Je kunt ook met een waterfiets een indruk krijgen van de omgeving vanaf het water. Er is een jachthaven en je kunt een zeiltocht reserveren. Denk ook aan faciliteiten als een binnenzwembad - want laten we wel wezen niets is zo veranderlijk als het weer - maar dat hoeft de vakantiepret niet te drukken. Daarnaast is er namelijk ook een restaurant, een snackbar en een indoor speeltuin! Er is altijd wat te doen.

Boek een kampeerplaats aan het water!

De zomer van 2020 is nog langer niet ten einde. Boek nu last minute een kampeerplek aan het water voor de augustus of in september en geniet deze zomer nog van een heerlijke kampeervakantie in eigen land! Je boekt jouw kampeervakantie aan het water eenvoudig via onze boekingsmodule of telefonisch via 088 070 80 90 (lokaal tarief). Ook kun je boeken bij de recepties. 

Kamperen aan het water in 2021

Het kampeerseizoen start in 2021 op vrijdag 2 april. Dus heb jij een prachtige kampeervakantie aan het Markermeer of het Veluwemeer beleeft en wil jij volgend jaar verzekerd zijn van hetzelfde plekje? Boek dan nu! 

Waar kamperen aan het water?

Een kampeervakantie direct aan het water kan niet overal. Op twee vakantieparken van EuroParcs kun je direct aan het water verblijven, andere campings bieden ook kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Ook is er ruimte voor campers en je kunt op een aantal glamping tenten huren . Bekijk hieronder het aanbod voor een EuroParcs camping met kamperen aan het water.

Vind jouw favoriete kampeerplaats bij EuroParcs

Veilig betalen met: