Kalender

Januari

De maand van rust en ontspanning

Dé maand om na alle drukte van de feestdagen de rust even te pakken. Wij bieden die rust op meerdere vlakken. Het mag buiten vriezen, in de behaaglijke warmte van onze luxueus ingerichte vakantiehuizen is het met je dierbaren daardoor nóg meer genieten. En in de wellness in het algemeen en sauna in het bijzonder kun je even helemaal tot jezelf komen, al dan niet met één van onze speciale arrangementen.

Februari

De maand van de liefde

Buiten is het nog koud, maar de harten worden in de eerste twee weken steeds meer verwarmd tot het innerlijke vuur op Valentijnsdag nog eens extra wordt opgestookt. Wij houden het echter niet bij deze datum: EuroParcs heeft heel februari tot maand van de liefde bestempeld. Dat houdt in dat wij met speciale Valentijn aanbiedingen helpen om jezelf en jouw geliefde in de watten te leggen tijdens een verblijf op één van onze vakantieparken.

Maart

De maand van de ontluiking

Voorzichtig ontwaakt de natuur uit zijn winterslaap en ook de mensen gaan weer buitenactiviteiten ontplooien. Zeker in het iets warmere zuiden waar Limburgers en Brabanders begin maart de winterrust van zich afschudden met een spetterend feest: ‘Vasteloavend’ oftewel carnaval. Ervaar het beste van rustig comfort en drukke gezelligheid door een vakantiehuis op Resort Limburg of Resort Brunssummerheide als uitvalsbasis te nemen voor jouw tochten langs de praaltochten en de volle kroegen met kolderiek geklede mensen. Voor wie in de rust van het prille voorjaar wil genieten: op Resort De Achterhoek , Resort De Rijp en Resort De Biesbosch vind je wat je zoekt! Ontdek ook de rest van onze vakantieparken.

April

De maand van het nieuwe avontuur

Welk Resort van EuroParcs u ook kiest, met het gefluit van de vogels om u heen, wordt het weer leuk met het gezin erop uit te trekken. Met Pasen pakken wij traditioneel extra uit: EuroParcs houdt brunches, organiseert activiteiten zoals eieren zoeken en uiteraard ligt er een klein presentje voor de kleinsten onder ons klaar.

Mei

De maand van het nieuwe leven

Meimaand machtig mooie maand. De aanblik van al dat nieuwe leven in de natuur om je heen, maakt van veel van onze gasten een ander mens. Dit houdt in: er worden weer mooie fietstochten gemaakt. EuroParcs ondersteunt deze tochten met een fietsarrangement en een lekkere picknickmand voor onderweg. Na een weekend of wellicht midweek in de meivakantie bij ons te gast te zijn geweest, gaat u met een hernieuwd optimistisch gevoel naar uw werk! Welk park van EuroParcs u ook kiest: de natuur is altijd op korte afstand bereikbaar! Ideaal kortom voor fietsliefhebbers.

Juni

De maand van het witte goud

En dit ‘goud’ blinkt niet aan de horizon, maar pal voor uw neus als u tijdens uw vakantietocht vanaf één van onze parken tenminste de juiste route neemt. Wij als EuroParcs staan voor u klaar een advies op maat te kunnen geven waar u deze aspergevelden en andere bezienswaardigheden in de regio kunt bezichtigen! Daarnaast staan de asperges uiteraard in onze restaurants op de menukaart.

Juli & Augustus

De maanden van de grote vakantie

Even de druk van alledag vergeten. Even genieten met een grote G met het hele gezin in een vertrouwde omgeving die toch alles heeft qua vertier en gemak. Onze parken kunnen u niet altijd zon beloven, maar wel een veelheid aan water-, strand- en barbecuemogelijkheden om met uw naasten van te genieten. Uw vakantie wordt verder aangekleed met een recreatieteam dat de kinderen vermaakt. Daarnaast zijn er regelmatig livemuziek en andere shows. U zult zich geen minuut vervelen!

September

De maand om lekker na te zomeren

Het kan nog, voordat de herfst aanbreekt. Even lekker er tussenuit, zeker voor diegenen die in de zomer doorgewerkt hebben. Onze parken herbergen een veelvoud aan faciliteiten, van uitgebreide horeca tot wellness en (binnen)water, om u die welverdiende vakantie te bezorgen. Daarnaast is met de heerlijke nazomerzon september dé maand om nog even een stevige wandeling te maken voordat het kouder begint te worden. EuroParcs ondersteunt deze tochten met een speciaal wandelarrangement.

Oktober

De maand dat heel Nederland in herfstkleuren word gehuld

Of je nu praat over het veelkleurige bladerdek in de Zuid-Limburgse heuvels of de paddenstoelen in de Noord-Hollandse bossen: de natuur is nimmer zo veelzijdig als in oktober. Niet alleen in eerste aanblik, maar ook voor wie dieper vanaf onze vakantieparken de natuur intrekt. Dit is dé maand om wild te spotten in bijvoorbeeld de Hoge Veluwe en de Brunssummerheide , maar ook in de Noord-Hollandse duinen. Daarbij is er vertier voor zowel jong als oud, zeker tijdens de schoolvakanties: waar u gaat voor dé wildlifefoto gaan de kinderen op vossenjacht met het recreatieteam. En de dag is nog niet voorbij als u weer op uw recreatiepark naar keuze terugkeert: de restaurants van onze EuroParcs Resorts bieden u deze maand een speciaal wildkaartmenu aan.

November

De maand van huiselijke gezelligheid

De temperaturen gaan snel omlaag, de eerste tekenen van de winter dienen zich aan. Tegelijkertijd keert daarmee ook de warme huiselijke gezelligheid terug die zo kenmerkend zijn voor de winter. De aankomst van Sinterklaas tegen het einde van deze maand is het eerste signaal dat er een tijd vol bruisende gezelligheid op het punt staat aan te breken. Onderwijl genieten we van andijviestamppot, boerenkool met worst, hutspot en erwtensoep en laten we in de sauna’s, de wellness en het behaaglijke binnenzwembad de kou van ons afglijden.

December

De maand van de feesten

Het slotstuk van het jaar behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Sinterklaas? Kerst? Oud en Nieuw? Onze parken bieden u vertier of juist een hoge mate van privacy, net wat u wenst. Uiteraard hebben Sinterklaas en de Kerstman tijd vrij gemaakt op de parken aanwezig zijn en krijgen de kinderen een presentje die ze eventueel kunnen versieren.

Veilig betalen met: