Terug
02 juli 2024

Share

Medewerkster vindt mysterieuze pootafdruk op vakantiepark...

YukiTeaser -3

Mysterieuze gebeurtenissen houden medewerkers bezig op de EuroParcs vakantieparken

Wat begon met kleine eigenaardigheden, zoals verplaatste spullen in een vakantiewoning en sporen van aarde op de receptievloer, heeft nu een hoogtepunt bereikt met de ontdekking van vreemde pootafdrukken. Deze pootafdruk, gevonden door Ingrid van de receptie op EuroParcs De Wije Werelt, is het gesprek van de dag onder de medewerkers. Wat betekent deze mysterieuze vondst en wat zou er nog meer gebeuren op de parken?

Op een rustige avond ontdekt Ingrid, terwijl ze langs de bosrand van het vakantiepark loopt, een reeks mysterieuze sporen. Een onbekende aanwezigheid lijkt zich te verbergen in de schaduwen van de bossen en vakantieparken. Wat zou het kunnen zijn?

Binnen enkele seconden was de nieuwsgierigheid van Ingrid gewekt. In eerste instantie aarzelend, maar daarna gedreven door een onweerstaanbare drang, volgde ze de voetstappen dieper het bos in. Ineens hoorde ze een geluid en zag ze iets bewegen. Haar hart klopte in haar keel en ze versnelde haar pas. Ze móest weten wat zich verborgen hield in de schaduw van het bos. De afstand die het scheen te nemen, suggereerde geen gevaar, maar meer een uitnodiging.

Ineens was het spoor verdwenen. Ingrid keek rond. Haar blik flitste van boom naar boom, haar handen woelden door de aarde en de bladeren. En toen, in haar ooghoek, ving ze een glimp op van iets geheimzinnigs. Een schittering van kleuren. Haar vingers groeven door de koude, vochtige grond en onthulden...een pootafdruk? Het was bijna menselijk groot, met vier ‘vingers’. Elk gemarkeerd met een cryptisch symbool dat smeekte om ontcijfert te worden.

Met een trillende stem, belde ze de parkmanager. “Dit gaat klinken als waanzin” begon ze. “Maar ik heb iets gevonden… een pootafdruk met tekens, hier in het bos." De twijfels van de parkmanager waren bijna voelbaar door de telefoon. “Ga naar huis, Ingrid. Je hent een te lange dag gehad”, was zijn ongelovige antwoord.

Ontmoedigd, maar nog steeds vastberaden, maakte Ingrid foto’s van de afdruk. Als woorden niet overtuigden, zouden beelden dat wel doen. De foto’s verspreidden zich als een lopend vuurtje onder de collega’s en al snel was iedereen in de ban van het mysterie. Wat betekende deze afdruk? Een grap, een toeval of een teken van iets onverklaarbaars?

Tot op de dag van vandaag blijft de oorsprong van de pootafdruk een raadsel, een fluistering van iets onbekends dat wacht om ontrafeld te worden.