Zomermarkten

Bij Resort Reestervallei

Bezoek de zomermarkten bij Resort Reestervallei!

In de nabije omgeving van Resort Reestervallei zijn er veel gezellige zomermarkten te ontdekken en te bezoeken, zoals: Donderdag Meppeldag, Maandmarkt IJhorst, Dedemsvaria en de Staphorst Dagen! Combineer je verblijf op Resort Reestervallei met leuke dagjes uit zoals een van deze zomerse markten in Meppel, IJhorst, Dedemsvaart en Staphorst.

Het leukste stadsfestival
Op Donderdag Meppeldag is het zowel voor inwoners als toeristen, positief van karakter. Citymarketing, muziek, theater, cultuur en vele andere vormen van entertainment op deze Meppeldagen; 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus. Er is een kinderrommelmarkt, groente-, fruit- en lapjesmarkt en brocantemarkt. En (!) vanaf Resort Reestervallei ben je er binnen 20 autominuten. 

Zomerse gezelligheid
In de zomermaanden is Maandmarkt IJhorst te bezoeken op de zaterdagen 6 juli, 3 augustus, 7 september en 5 oktober. Kom tussen 08.00u en 13.00u heerljk zomers snuffelen en slenteren over de markt met een mix van antiek-, rommel, waren- en streekproducten en geniet van de gezelligheid!

Wat een festiviteit
In Dedemsvaart is Dedemsvaria is de feestweek welk elk jaar in week 31 - vanaf maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus 2019 - plaatsvindt. Veel activiteiten en festiviteiten worden er georganiseerd rondom onder meer de braderie! Vanaf Resort Reestervallei is het nog geen 20 autominuten.

Lekker cultureel
Dit jaar zijn de Staphorstdagen op 31 juli, 7 augustus en op 14 augustus wordt het feestelijk afgesloten met een grote braderie. Het zijn culturele markten met diverse activiteiten en oude ambachten. Vanaf Resort Reestervallei ben je er met 10 minuten.

Nog niet geboekt? Boek nú en de vakantiemodus kan aan!
Boek een verblijf op Resort Reestervallei . De bijzondere ligging van het vakantiepark in het Reestdal is de ideale uitvalsbasis voor jong en oud en voor wie Drenthe wil verkennen. De faciliteiten op het resort zijn fijn en de accommodaties al helemaal! Elk gezelschap kan bij ons terecht. We beschikken namelijk over verschillende type vakantiewoningen vanaf 4 personen tot aan 12 personen en alles wat daar tussen in zit. Bekijk het aanbod op Resort Reestervallei . Je kunt bij ons terecht voor een top verblijf in de buurt!

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Reestervallei

Veilig betalen met: