NIEUW - Halloween Spooky Days!

Speciaal voor de jongste sensatiezoekers! Walibi Holland introduceert Halloween Spooky Days voor monsters tot 12 jaar! Van de makers van het engste evenement (Halloween Fright Night) van Nederland, maar dan net wat minder eng.

Spooky Oktober
Hoe leuk is het wanneer jij je bezoek aan Walibi Holland plant tijdens de Halloween Spooky Days in oktober 2020? Je geniet van spannende acts, vreest in de 3 griezelzones 'Pirate's Cove', 'Firepit' en 'Campsite the Sunshine' voor de spooky freaks en natuurlijk mag een bezoek aan de klassieker het spookhuis 'Spooky Manor' (8+) niet ontbreken. Terwijl je tegelijkertijd in alle andere spectaculaire attracties kunt, want deze zijn gewoon open. 

Kun je óók nog je bezoek aan Walibi combineren met een logeerpartij op vakantiepark Resort Zuiderzee in Biddinghuizen (op loopafstand) of vakantiepark Resort Veluwemeer want ook dan ben je er zo!

Kan jij de spanning aan?

Op zoek naar de ideale Halloween Spooky Days beleving? Bereid je voor, verleg je grenzen en geniet van de 'gezonde' spanning tussen overdag. Verleng de sensationele spooky beleving en blijf op het park, want op geselecteerde dagen griezel je 's avonds vanaf 's avonds lekker door met Halloween Fright Nights, maar wees gewaarschuwd: het is eng. Doodeng! 

Maak het feest compleet!

Koop je (combinatie) tickets voor Walibi Holland Halloween Spooky Days en/of Walibi Halloween Fright Night. De engste halloween party met een verblijf verlengen? Boek dan nu een accommodatie voor jou, je gezin of je vriendengroep en griebel in style. Beleef het met EuroParcs!

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: