Ga lekker op vakantie in 2021 en 2022

Beleef het bij EuroParcs

En vind jouw favoriete vakantiebestemming!

Ga lekker op vakantie in eigen land in 2021 en 2022! Laat je inspireren, want elk jaargetij heeft iets unieks in petto. Van elke seizoen kun je op unieke wijze genieten. Daar zijn onze vakantieparken ook op ingericht, zodat jij jouw (school)vakantie in 2021 of 2022 optimaal in het moment kunt leven en daarbij echt even het ultieme vakantiegevoel kunt beleven!

Wij komen je graag tegemoet. Maak bijvoorbeeld gebruik van de actuele aanbiedingen bij EuroParcs . Voor nu presenteren wij hieronder overzichtelijk op een rij de schoolvakanties zoals de voorjaarsvakantie (krokusvakantie), mei vakantie (tulpvakantie) zomervakantie, herfstvakantie en natuurlijk de kerstvakantie. We attenderen je graag ook op de mogelijkheden tijdens de bijzondere feestdagen als Pasen, Hemelvaart, Pinksteren - welke uitstekend gecombineerd kunnen worden met een weekend of midweek weg! 

Vergeet de nazomerperiode niet! De nazomer is een unieke periode in het jaar om heerlijk te genieten van de nazomerzon!

Krokusvakantie

Krokusvakantie

Vier het voorjaar met EuroParcs! De lente ontwaakt het landschap en de eerste groene blaadjes piepen tevoorschijn aan de bomen, laten we naar buiten gaan!

Weekendje weg in mei

Weekendje weg in mei

Er op uit trekken met het gezin of met familie en vrienden kan perfect op de resorts van EuroParcs. Kies voor een gezellige chalet of een luxe vakantiewoningen!

Zomervakantie in eigen land

Zomervakantie in eigen land

Kies voor een onvergetelijke vakantie in eigen land en ontdek de mooiste plekjes dichtbij huis. 

Nazomer

Nazomer

Als de zomer voorbij is, volgen er vaak nog prachtige dagen. Ontdek de kleuren van de ontluikende herfst, terwijl de temperatuur nog aangenaam is!

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Verlengde weekends in november

De bladeren en de bomen kleuren rood en oranje. De herfst is een mooie periode om erop uit te gaan met het gezin. 

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer!

Pinksteren

Pinksteren

Kies voor leuke uitstapjes met de kinderen tijdens Pinksteren! EuroParcs ligt op prachtige locaties met in de buurt veel te doen. Bekijk de resorts en ontdek het!

Paasvakantie

Paasvakantie

Op zoek naar paaseieren, een ontmoeting met de Paashaas voor de kleintjes, heerlijk genieten van al het moois wat onze resorts met pasen te bieden hebben!

Hemelvaart

Hemelvaart

Even helemaal weg met Hemelvaart? Boek de beste last minutes voor dit lange weekend op een van de resorts van EuroParcs. Wat is jouw favoriete aanbieding? 

Veilig betalen met: