Alle activiteiten bij
EuroParcs Ruinen

Zaterdag 23 december

Uilenballen pluizen

Wil je weten wat uilen allemaal eten? Pluis een uilenbal uit en je weet het! Je vindt er botjes en schedeltjes van muizen en andere kleine dieren in. Spannend! We vragen een prijs van €2,- per deelnemer voor de uilenbal.

12+6+8-11
Aanmelden
10:00

Zondag 24 december

Voorstelling: De Beste Goocheltruc

Een hele interactieve en humoristische voorstelling geschikt voor jong en oud! De kinderen worden de ster van de show: de ‘magie’ gebeurt letterlijk in hun handen. De kinderen zullen genieten, lachen en enorm staan te kijken! En aan het einde doet Goochelaar Joost… de allerbeste goocheltruc die hij kent!

Familie
14:00

Woensdag 27 december

De Alleskunner

De alleskunner is een activiteit die bekend is van het TV programma. Hierin gaan De Deelnemers verschillende spellen uitvoeren. Wie het halen gaan door naar de volgende ronde en die het als laatste haalt valt af. Uiteindelijk komt er een winnaar genaamd De ALLESKUNNER.

6+Familie
16:00

Donderdag 28 december

Workshop Manden Vlechten

Hoe leuk zou het zijn om zelf je eigen mand te maken? Kom ook naar deze workshop en leer de basis van het vlechten. Maak je eigen mandje en verzamel van alles wat je in de natuur kan vinden.

12+16+8-11
Aanmelden
10:00

Vrijdag 29 december

Lampion maken

Het wordt weer vroeg donker en wat is er dan mooier dan een prachtig verlichte lampion? Knutsel, knip en plak je eigen lampion. Daarna kan je vanavond je lampion laten schijnen als we een rondje over het park lopen! Let op: Bij deze activiteit krijgen alle deelnemers een stokje en een lampje. Daarom vragen wij een bijdrage van €3,50 per deelnemer.

3-7 8-11
Aanmelden
16:00

Lichtjestocht

Laat je eigen gemaakte lampion stralen in het donker! Loop gezellig mee tijdens de lichtjestocht. Ben je vanmiddag niet geweest bij het lampion knutselen? Geen probleem! We hebben kant- en klare lampionnen en stokjes mee (hiervoor vragen wij een vergoeding van €3,50).

3-7 8-11 Familie
18:30