surroundings-mountains-europarcs-arlberg

EuroParcs Arlberg

Ontdek ons vakantiepark in Pettneu - Oostenrijk

Vanaf de zomer 2022 hopen wij je te verwelkomen in Pettneu. Ontdek deze prachtige streek op de grens van de deelstaten Tirol en Vorarlberg. In zowel de zomer als de winter biedt deze streek volop vermaak voor jong en oud.

Mobile homes

Boek een comfortabele mobile home op het vakantiepark. Je kan kiezen voor een 4 of 6-persoons mobile home. De mobile homes zijn compleet ingericht en beschikken allemaal over een eigen keuken en badkamer.

Camperplaatsen

Naast het huren van een mobile home hebben wij ook kampeerplaatsen voor caravan, camper of tent.

Zomer in Pettneu

Niet alleen in de winter maar ook in de zomer is de regio am Arlberg een aantrekkelijke vakantieplek. Sterker nog, bij mooi zomerweer kunnen de temperaturen aardig oplopen en kun je zowel in de lucht, te voet of per fiets een goede indruk krijgen van de veelzijdige schoonheid van de streek. In de directe omgeving van Pettneu am Arlberg en Sankt Anton am Arlberg wachten ongeveer tweehonderd bewegwijzerde paden voor bergfietsers. In totaal heeft Tirol 3800 officiële mountainbikeroutes.

Winter in Pettneu

Wie kiest voor een wintersportvakantie in de regio am Arlberg weet zich verzekerd van een fraai winters decor. Het gebied is namelijk heel sneeuwzeker tussen eind november tot in april. Sterker nog, het is één van de meest sneeuwzekere regio’s van de Alpen. In de regio zijn daarom veel pistes aangelegd, voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Je hoeft er ook niet ver voor te zoeken: elk hooggelegen dorp in de regio am Arlberg is een skiwalhalla. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om te langlaufen.

Boek je vakantie in Pettneu

Vanaf de zomer 2022 hopen wij je te mogen ontvangen. Boek een comfortabele mobile home op ons nieuwe vakantiepark in Pettneu.